פורסם 2009 ביולי 616 שנים חתימה של מישהו שם: זה אמור להיות פארודיה על זיופי פציעות של כדורגלנים? כי שני השחקנים מאותה קבוצה.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים לא כל כך קשור למשפטי חוכמה אבל חייב שתיראוhttp://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4188032
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט לא להאמין :lol: בקרוב........................... מבית היוצר שלFXPTEK GAME INC ....... המרדף!!
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים ^^שכחת לראות תגובותקצת טעימה מהעוגה."שמע, אנחנו שוקלים ללכת על Crytek Engine אבל זה בטוח יהיה יותר יפה ממאסט וונטד. דבר שני, כבר אמרתי שיש לנו צוות מקצועי של מתכנתים ומהנדסים.".............................................................................."טמבלים, הם שמו אתר חינמי כי הם בינתיים משקיעים כסף כדי לחפש מנועבהצלחה אחי מקווה שילך לכם טוב ואל תלך על CRYENGINE הוא גם עולה מיליונים וגם הוא לא מתאים למשחק מירוציםותנסו לשנות את השם של המשחק כי בלי להעליב THE CHASE נשמע קצת מעפןשוב בהצלחה."......................................................................מחכה לפריצה של RAZOR\RELOAD סתם חחחחחח בהצלחה...................................................................אם הם מתכנתים מקוצעים יש להם סיכוי, לא חסרים אנשים שסיימו ללמוד את המקוצע ויעזרו להם גם בחינם מההתרגשותאני יודע שאני כן, אם מופיע בקרדיטים שאני הייתי חלק מהמפתחים תנו לי קרבו ואני מסודרנכון הרעיון שלהם קצת שאפתני אבל אפשריאני מקווה בשבילם.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים ועוד תגובה: "יש לכם עוד לקוח אבל דירבלאק אתה שם גיימפליי אחי חח!" משחק בלי גיימפליי?
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים חח הוא מדבר על משחק עם גראפיקה יפה יותר ממוסט וואנטד כשהעטיפה של המשחק נעשתה בPOWER POINT ויש לו צוות של 20-30 מתכנתים (הוא עצמו מתכנת מקצועי לכן הוא לא יודע לספור בדיוק) ואין אפילו גראפיקי אחד
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים חח הוא מדבר על משחק עם גראפיקה יפה יותר ממוסט וואנטד כשהעטיפה של המשחק נעשתה בPOWER POINT ויש לו צוות של 20-30 מתכנתים (הוא עצמו מתכנת מקצועי לכן הוא לא יודע לספור בדיוק) ואין אפילו גראפיקי אחד המשחק צריך לצאת עוד כמה חודשיים אבל עדיין לא בחרו מנוע למשחק [מתלבטים בין כמה שעולים כמובן מליונים ]. יש גם את המשחק הראשון ב70 שח אבל איפה הוא? "בפיתוח". אבל הכי מתסכל שיש הרבה שדווקא מאמינים - ועוד תגובה: "יש לכם עוד לקוח אבל דירבלאק אתה שם גיימפליי אחי חח!" משחק בלי גיימפליי? הוא התכוון שיעלה גיימפלי לאתר לראות במה מדובר.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים שמע, טיפ לשליח של הפיצה הם צריכים לתת? הנה הלכו ה50 שקל שהיו מיועדים לדומיין.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים לא נעלתי פעם את הת'רד האידיוטי הזה?לרדת על אתרים/אנשים אחרים, לא מוסיף לכם רמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.