פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים "די כבר הכל פה בפאם כאילו לא מקשיבים.. זה לא היה דה - ז'ה -וו אם הוא היה נמשך 6 שעות הייתי נהרג מבלבול... בדיוק חילקו את הדף, וחבר שלי צחק איתי על דברים שהמורה אמרה, והיא גם ראתה אותי וצחקה עם פרצוף נובי... אני זוכר את כל היום קרה בדיוק אמיתי לא דה ז' וו! לא לא לא לא דה ז'ה וו! פשוט לא! תפסיקו כבר אמרתי לכם שזה לא אתם ממשיכים אוף =\" __________________ פסיכי
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים די כבר הכל פה בפאם כאילו לא מקשיבים.. זה לא היה דה - ז'ה -וו אם הוא היה נמשך 6 שעות הייתי נהרג מבלבול... בדיוק חילקו את הדף, וחבר שלי צחק איתי על דברים שהמורה אמרה, והיא גם ראתה אותי וצחקה עם פרצוף נובי... אני זוכר את כל היום קרה בדיוק אמיתי לא דה ז' וו! לא לא לא לא דה ז'ה וו! פשוט לא! תפסיקו כבר אמרתי לכם שזה לא אתם ממשיכים אוף =\ It's You ? :o
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים כן אני גם יקרא לעצמי פסיכי שחכתי את החברה האלה ""אי אי אי גם עליך FXP השפיע...כותבים "אקרא" לא "יקרא" למרות שיוד חלק מאותיות אית"ן
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים האמת שזה נכון, כאחד בן 24 גם לי זכורה תקופה דבילית ומתלהבת. אמנם לא מדברים כאלה מפגרים כמו "האקינג" אבל עדיין. [br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 20:46:45 אי אי אי גם עליך FXP השפיע... כותבים "אקרא" לא "יקרא" למרות שיוד חלק מאותיות אית"ן וגם שכחתי, לא שחכתי. נראה לי שפשוט תאחדו את הת'רד הזה עם "עברית שפה קשה".
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים חבר שלי הוא מנהל פורום תכנות שם (אל תדאגו, הוא יותר אינטיליגנט מהם-בחור די תותח) והדברים שאני שומע ממנו :errrr: אנשים פועלים קצת בטיפשות לפעמים.הוא מנסה להעלות את הרמה שם, נקווה שהוא יצליח ואז יהיה שם לפחות פורום אחד פחות מטומטם.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים חבר שלי הוא מנהל פורום תכנות שם (אל תדאגו, הוא יותר אינטיליגנט מהם-בחור די תותח) והדברים שאני שומע ממנו :errrr: אנשים פועלים קצת בטיפשות לפעמים.הוא מנסה להעלות את הרמה שם, נקווה שהוא יצליח ואז יהיה שם לפחות פורום אחד פחות מטומטם.צריך להביא למנהל ההוא שם ריתוק! שלא יהרוס לילדים את הילדות! זה כל הקטע בליהיות ילד...אם הוא רוצה לעלות רמה שילך לפורום אטרף
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים WTF,סתכלו מה מישהו רשם בחתימה:חצי הומו גאה!חצי הומו?!אני לא יודע אם מותר לפרסם את הפרופיל שלו,מי שרוצה אני יתן בפרטי, אח הטימטום חוגג
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים WTF,סתכלו מה מישהו רשם בחתימה:חצי הומו?!אני לא יודע אם מותר לפרסם את הפרופיל שלו,מי שרוצה אני יתן בפרטי, אח הטימטום חוגגמה הבעיה? זה "דו" בשפת הFXPיאים.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים זת תופעה ידועה הזיכרון שלך פשוט התערבב לשניה עם זכרון אחר דומה הזיכרון זה דבר הפכפך ומשטה בך לפעמים כמו דהז'הוואז אל תפחד כך את זה כבאג בזיכרוןהרג אותי XDD
פורסם 2009 ביולי 616 שנים יצא לי לא מזמן לדבר עם איזה ילד FXP אחד במסנג'ר(ראה את המסנג'ר שלי במקום אחר וביקש עזרה...והשיחה סתם המשיכה), הייתה שיחה די מצחיקה...יותר מאוחר אני יחפש איפה שמרתי את הלוג של השיחה וישים פה... הטיפש קרא "מדריך להפלת אתרים", ורצה להפיל את גוגל ולדרוש מהם פרוטקשיין :lol: כמה זמן אל צחקתי ככה.. :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.