פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים איפו HWZONE הכרתי לפני חצי שנה?שם לא היו מדברים על ירידות לגבר..בתאכלס - נראה לי 99% מהפורום בתולים, אבל מרגישים גברים מאחורי המקלדת ומץחילים להמציא סיפורים על איך שהם עשו את זה..נראה לי הילדי FXP השפיעו עליכם.צאו מזה, קל מאו להפוך לאחד מהם, וקשה מאוד לצאת.בניגוד לFXP ששם רוב הילדים הם בני 10-15 אנשים פה בני 17+ וחלק גם 20 + וזקנים כמוני (33) בגיל הזה סביר להניח שלאנשים יש ניסיון
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים ^^^ קרירין זה לא זה שכותב עם שגיאות כתיב, ללא סימני פיסוק ומבלי שניתן להבין משהו ממה שהוא אומר?
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר ניסיתי אתמול לשים בפורום דיבורים שם לינק לפה, תוך כמה שניות זה נמחק וקיבלתי באן לצמיתות על "פירסום פורום"
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים התחלתי להיתחרפן חשבתי אני תקוע באותו יום גם לי קרה משהוא דומה אם אחותי ש ראיתי שהיא שוברת כוס ב "חלום" הזה ולמחרת ראיתי את אותו הדבר בידיוק(רק שהפעם הצלחתי להציל את הכוס כי כבר הבנתי שזה הולך ליקרות) הרג אותי
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מסקנה: אם נרשמים ל-FXP הופכים למשוגעים. וצריך להיות משוגע כדי להירשם לFXP
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים חברי FXP נוסעים בזמן http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2839325 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווווווווווואאאאיייייי
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים חחחח אבל תאכלס גם אתם הייתם כאלה פעם לא? אני מתכוון לכך שלא יצאו לכם יציאות ממש שנונות בגיל 10-13...אולי לי קל יותר להגיד את זה כי אני בין הצעירים פה (15)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.