פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים FXP זה אתר זנותי.כל מילה, תקנון, קובץ, משתמש הוא פרוץ!הסטנדרטיזציה שם בתת רמה ששואפת למינוסים.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים http://www.fxp.co.il/showpost.php?p=27465334&postcount=3 I don't see what you did there
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר אף פעם לא הבנתי איך יכול להיות שפורום כל כך מטומטם הגיע לכזה גודל.. כשיש כל כך הרבה ילדים חסרי שכל...אז הפורום שבו הם מתרכזים גודל. פשוט תגיד תודה על זה שהם קיימים... אם הפורום הזה לא היה קיים...סביר להניח שכל הילדים האלה היו פשוט הולכים לפורומים אחרים(לדוגמא לפה), והרבה בכל הפורומים הישראליים הייתה יורדת בהרבה... ככה שזה די טוב שיש פורום אחד גדול שמרכז את כל הילדים חסרי השכל. יצא לי לא מזמן לדבר עם איזה ילד FXP אחד במסנג'ר(ראה את המסנג'ר שלי במקום אחר וביקש עזרה...והשיחה סתם המשיכה), הייתה שיחה די מצחיקה...יותר מאוחר אני יחפש איפה שמרתי את הלוג של השיחה וישים פה... הטיפש קרא "מדריך להפלת אתרים", ורצה להפיל את גוגל ולדרוש מהם פרוטקשיין
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים אף פעם לא הבנתי איך יכול להיות שפורום כל כך מטומטם הגיע לכזה גודל..מה לא ברור... יש הרבה מאוד מטומטמים בעולםוגם הם צריכים מקום אני מאמין בזכויות אדם אה , וFXP זה מקום טוב להיכנס אם אתה מחפש קצת שעשוע
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים הטיפש קרא "מדריך להפלת אתרים", ורצה להפיל את גוגל ולדרוש מהם פרוטקשיין אני עושה את זה כבר שנים הבעיה שהם לא מוכנים לשלם הרבה הקמצנים
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מה הפלא שזה המקום ה 22 הכי נצפה ברשת בישראל....יש שם מלא תכנים לא חוקיים שהם מעלים לאתר ואנשים מחפשים כאלה מן הסתם...
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מה הפלא שזה המקום ה 22 הכי נצפה ברשת בישראל....יש שם מלא רק תכנים לא חוקיים שהם מעלים לאתר ואנשים מחפשים כאלה מן הסתם... ;D
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים אחרי כמה דקות חשיבה הגעתי למסקנה-רוב פורום FXP ילדים שעוד לא עברו את גיל 11. השכל שלהם (כמו של רובינו פה בגיל 11) עוד לא הספיק לגדול ולהתבגר.זאתאומרת שהטמטום הקל הגיונני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.