עבור לתוכן

התייעצות לגביי שליפת מידע מדיסק קשיח תקול

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי דסיק קשיח בן קצת יותר מ3 שנים מסוג WD2500KS.

הדיסק ככל הנראה תקול וזאת לאחר ש:

1. הוא היה הדיסק הראשי שלי והופרד לשתיי מחיצות C וD, כאשר על C יושב הXP. לפני שבועיים, כשאתחלתי את המחשב, מחיצה D נעלמה כאילו לא הייתה.

2. קניתי השבוע מחשב חדש ואני מקווה לשלוף את המידע מתוך הדיסק הישן. יש לי כרגע דיסק ראשי חדש מסוג RAPTOR. כדיסק משני במחשב החדש, שתיי המחיצות של הדיסק הישן אינן מזוהות בכלל. הדיסק כחומרה מזוהה בDEVICE MANAGER - המחיצות לא.

אני מנסה לקרוא מידע כRAW DATA מהדיסק הישן בעזרת תוכנה בשם STELLAR PHOENIX, אבל נדמה לי שזה גם לא מצליח - לאחר יום וחצי נראה שנבדקו בערך כ67 מליון סקטורים מתוך 488 מליון ובנתיים התוכנה לא מציגה לי שום מידע ואם זאת אני לא מקבל שום חיווי על בעיה (אולי אין בעיה וזה הזמן שלוקח לקריאת RAW DATA מדיסק בעל 250 GB?)

שאלותי הן:

1. האם לדעתכם אני מבזבז את הזמן בנסיון הוצאת המידע הזה והאם אין תקלה חמורה שמצריכה חברה מקצועית להצלת המידע?

2. האם יש לכם המלצה כיצד אוכל לחלץ את המידע?

3. האם ייתכן שבכלל קינפוג לא נכון בBIOS או אוליי ג'ימפור דפוק גורם לבעיה או לחלקה?

תודה מראש!

פורסם

נסה לעשות לדיסק סריקה עם תוכנה שנקראת File Scavenger.

פורסם
  • מחבר

נסה לעשות לדיסק סריקה עם תוכנה שנקראת File Scavenger.

תודה רבה על הממלצה.

זה כבר בבדיקה ולצערי, עושה רושם שכנראה גם זה לא עוזר. אני מקבל הודעות חוזרוץ, ככל הנראה בכל איזור בדיסק שאומרות:

"Media errors reading sectors..."

וזה מביא אותי לשאלה הבאה:

האם מישהו יודע ויכול להמליץ על חברה מקצועית שמחלצת מידע מדיסקים שכאלה?

פורסם

ניסית את התוכנה GetDataBack ? (חפש בגוגל)

כנס ל disk management האם רואים את המחיצות? אם כן תוכל להיעזר בתוכנה testdisk לשחזור ה-partition table.

פורסם
  • מחבר

תודה NIGHT וGABRIEL...

NIGHT - לא רואים את המחיצות ונסיתי את התוכנה שהמלצת בהתחלה דווקא.

נראה לי שהדיסק שלי גמור :(

איזה מבאס.

פורסם

הייתה לי בעייה דומה עם HD חיצוני של MAXTOR

הורדתי את ה Diskwizard מהאתר של Segate עשיתי IMAGE לכל הHD ורק כך הצלחתי למשוך ממנו את המידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים