עבור לתוכן

מה ההבדל בין ה HD ה1 טרה של WD

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין הWD10EADS ל WD100FALS .

מה ההבדל? האם יש לו משמעות במשחקים?

פורסם

במחיר זול יותר ובביצועים טובים מה-10EADS וממש ממש מעט פחות משל ה-1001FALS, ה-HD103UJ של סמסונג עדיף.

הוא לא מעט שקט יותר מה-1001FALS אבל ממש מעט רועש יותר מה-10EADS.

פורסם

ה EADS הוא מהסדרה הירוקה אשר מתאפיינת בצריכת חשמל, רעש וייצור חום נמוכים. המחיר לכך הוא מחיר בביצועים אם כי לא משמעותיים. ה FALS הוא מהסדרה השחורה אשר מתמקדת בביצועים גבוהים.

זה יעזור לך יותר http://www.tomshardware.com/reviews/hdd-terabyte-1tb,2077-6.html

פורסם

אני מצתרף לדיון מאחר ואני בדיוק עם אותה שאלה.

מחר אני קונה כונן חדש ואני מתלבט בין שני ה WD שבשאלה לבין הסמסונג הנ"ל שגם אותו ראיתי.

הבנתי שהסמסונג הזה הוא אחד הטובים בקטגוריה ועליו אני הכי ממוקד כרגע.

מה שמוזר הוא שהסמסונג הוא הזול מבין השלושה - ליד הבית שלי..

יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לפני שאני רוכש ?

השימוש שלו יהיה כנראה "כונן מחסן" להורדות וכל מה שיש לי במחשב.

צריכת חשמל זה לא דבר שמעניין אותי.

פורסם

חבל שלא פירטתי קצת יותר בהודעה הקודמת שלי, כנראה שלא הייתי ברור כל כך..

ישנן שתי גרסאות של ה-10EACS, באחת 3 פלטות ובשניה 4 פלטות. הגרסה בעלת 4 הפלטות היא בעלת ביצועים ירודים ולא מומלצת כשקיימת הגרסה בעלת 3 הפלטות (יש קוד נוסף לדגם שעל פיו ניתן להבדיל בין הכוננים).

גרסת 3 הפלטות של 10EACS ובנוסף כונן ה-WD10EADS הם כוננים בעלי ביצועים ממוצעים ורמת רעש נמוכה יחסית שכן הם בעלי מהירות של 5400RPM.

אבל העובדה שהם שקטים לא אומרת שהם היחידים שכאלו, שכן ה-HD103UJ של סמסונג הוא שקט מאוד וגם בעל ביצועים גבוהים. הכונן HD103UJ מסדרת Spinpoint F1 של סמסונג הוא מהיר אך גם שקט. לעומתו, הכונן 10001FALS הוא כונן מהיר אך מעט רועש- מבחינת ביצועים ההבדלים בין השניים (7200RPM) אינם גדולים ולא יורגשו ע"י המשתמשים המוצעים אלא רק בשימוש של שרתי קבצים.

לסיכום- לכל הכוננים יש את היתרונות והחסרונות שלהם אך ל-HD103UJ יש מאזן בין היתרונות לחסרונות, לכן הוא עדיף עליהם ומחזקת זאת העובדה שהוא (לצד ה-10EACS) הזול ביותר.

פורסם

כן אני מכיר כבר את כל מה שרשמת, כבר קראתי את זה בביקורות כאלו ואחרות ברשת..

בכל מקרה, אני מודה לך..

אני חושב שאני אלך על הסמסונג. הוא עולה לי כמו ה 10EADS, אז אני לא רואה סיבה לקחת את ה WD..

*נ.ב - הייתי מילימטר מלקנות את ה SEAGATE במחיר מציאה של 480 ש"ח. מזל שקראתי כאן באתר על הבעיות שיש איתם..

פורסם

אשמח לקישור ל-10EADS ב-530 שקלים. או שהמחיר הזה רק בשבילך?

פורסם

הHD103UJ נמכרים ב550 שווים לדעתי את המחיר.

פורסם

אשמח לקישור ל-10EADS ב-530 שקלים. או שהמחיר הזה רק בשבילך?

לא צריך לדבר בטון כזה, זה ממש מיותר.

בכל מקרה, מאיפה שאני קונה, המחירים הם 570 ל 10EADS ו 560 ל F1.

אני יודע שאפשר למצוא יותר זול בכמה שקלים, אבל אני מעדיף להוסיף את ה 20 שקל האלה ולקנות קרוב לבית במקום שאני אוהב..

פורסם

מצטער אם הטעיתי אותך, אבל אני דיברתי בטון נחמד מאוד- אמרתי שאשמח אם... לא לגלגלתי עליך.

פורסם

אז מצטער, כנראה לא הבנתי אותך נכון, מתנצל..

בכל מקרה, התחדשתי ב HD103UJ.. תודה לך ולפורום..

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים