פורסם 2009 בפברואר 916 שנים שלום לכולםאיך אני עושה שבאשר המחשבים כאשר אני מוריד דברים בUTORRENTשזה לא יקח את כל רוחב הפס ושאר המחשבים יוכלו לגלוש לא באיטיות שאני מוריד.....ושהם מפסיקים לגלוש שכל הפס יחזור אלי חזרה....איך עושים זאת ? אם אפשר פירוט מקצועי לא לזרוק פה סתם מילים!תודה רבה
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים בעקרון יש לך כמה אופציות1) אתה פשוט יכול להגביל את רוחב הפס שאתה מקצה לתוכנת ההורדה.-- לדוג' - יש לך קו של 1.5/0.128 אז אתה מקצה לתוכנת ההורדה קן של 1.0/0.1.-- שאני אומר מקצה, אני מתכוון להגדרות שאתה מקנפג ברוחב הפס בתוך האופציות של תוכנת ההורדה.2) אופציה שנייה היא למשתמשים עם ידע יותר מעמיק בנושא. והיא בעצם QOS.-- בתור בן אדם שעובד עם מערכות של ALLOT אני לא הייתי קורא לזה ככה אבל נגיד. אתה מוזמן לקרוא מדריכים על הנושא, ובאופן יותר פרטני לגבי הראוטר שלך בUSER MANUAL שלו.באופן כללי, QOS יכול לתת יותר או פחות רוחב פס למשתמשים (מחשבים בבית) או אפליקציות ושירותים (כמו HTTP ו UTORRENT).
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר בעקרון יש לך כמה אופציות1) אתה פשוט יכול להגביל את רוחב הפס שאתה מקצה לתוכנת ההורדה.-- לדוג' - יש לך קו של 1.5/0.128 אז אתה מקצה לתוכנת ההורדה קן של 1.0/0.1.-- שאני אומר מקצה, אני מתכוון להגדרות שאתה מקנפג ברוחב הפס בתוך האופציות של תוכנת ההורדה.2) אופציה שנייה היא למשתמשים עם ידע יותר מעמיק בנושא. והיא בעצם QOS.-- בתור בן אדם שעובד עם מערכות של ALLOT אני לא הייתי קורא לזה ככה אבל נגיד. אתה מוזמן לקרוא מדריכים על הנושא, ובאופן יותר פרטני לגבי הראוטר שלך בUSER MANUAL שלו.באופן כללי, QOS יכול לתת יותר או פחות רוחב פס למשתמשים (מחשבים בבית) או אפליקציות ושירותים (כמו HTTP ו UTORRENT).אני יכול להגביל רק את הUPLOAD ואז לא תיהיה בעייה איטיות שאני מעלה*?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים כן אבל זה בהנחה שאתה באמת טוחן רק את ה UPLOAD.אם אתה גם מוריד במהירות מקסימלית, אז תצתרך לעצב את הגבלת ההורדה בהתאם באופן טבעי...
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מחבר יש אופציה להגביל את התעבורה בתוכנה עצמה, יותר פשוט מזה?צודק...עשיתי את זה תודהתודה רבה=)אבל רציתי לשאות אם DOWNLOAD של הUTORRENT גם משפיע על הגלישה?
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים לא יודע למה אבל כן ברגע שאתה פותח את הutorrent אז האירנטנט איטי יותר, גם אם העלאה מוגבלת ואין הורדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.