עבור לתוכן

עזרה בחיבור של אוזניות לחיבור קידמי במארז ללוח אם P5P800

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מארז NZXT APOLLO ובפאנל הקדמי יש 2 USB יציאה אחת למיקרופון ואחת לאוזניות ועוד אחת שאין לי מושג מהי ואני לא צריך אותה.

FrontPorts.jpg

את היציאה של הUSB הצלחתי לחבר בקלות , אבל אני מתקשה בלחבר את היציאה של האוזניות והמיקרופון. במארז יש לי כמה כבלים שבניהם יש AC97

1394 , HD AUDIO ועוד כמה שהם יחידים ואין לי מושג למה כל אחד וזה...

הנה תמונה שמצאתי באינטרנט (חבל שהיא לא יותר גדולה אבל לפחות שתבינו בערך על מה אני מדבר...)

Cables-3.jpg

עכשיו אני אשמח אם מישהו יגיד לי איזה כבל לחבר ולאן בלוח P5P800 בשביל היציאת סאונד והיציאה של המיקרופון.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

באתר ממנו לקחת את התמונות ארבע תמונות:

http://www.driverheaven.net/reviews/NZXT%20Apollo/interior.html

התמונה הימנית העליונה- חיבור סאונד

התמונה הימנית התחתונה- חיבורי USB

התמונה השמאלית התחתונה- חיבור Firewire

בחיבורים של הסאונד אתה לא צריך להשתמש בחוטים שמנותקים אחד מהשני- תשתמש באחד משני החיבורים המאוגדים. כעיקרון אחד מהם הוא לשבב HD Audio של אינטל ואחד ל-AC'97 של רילטק.. החוטים שאינם מאוגדים נועדו ללוחות אם בהם מיקום הפינים אינו סטנדרטי. באתר של אסוס לא ראיתי אזכור לרילטק או לאינטל בכל הנוגע לכרטיס הקול המובנה אבל כדאי שתנסה את שניהם.

בתמונה הבאה תראה את החיבור של הלוח (לחיבור הסאונד שבמארז)- לשם תחבר את הכבל בעזרת הפין החסר - כלומר לפי מיקום הפין החסר תדע כיצד לחבר את הכבל אל היציאה. (FP_AUDIO - Front Panel Audio)

http://img223.imageshack.us/img223/2730/capture10022009160723mc2.png

פורסם
  • מחבר

אוקיי ניסתי את מה שאמרת , הלכתי לפי התמונה שהבאת (וזה לא בדיוק אותו דבר ת משהו דומה) ומצאתי יציאה שנראה לי שרשום על ידה FP AUDIO . אז חיברתי אליה את הAC97 מתחבר בול. הדלקתי את המחשב והרמקולים עבדו אבל כשבאתי לחבר את האוזניות המחשב עשה ריסטרט. אז ניסתי לחבר את ה-HD AUDIO שגם הוא נכנס בול וכשהדלקתי את המחשב לא היה קול גם ברמקולים וגם כשהכנסתי את האוזניות. אחרי שהוצאתי אותו ועשיתי ריסטרט הכל עובד בסדר...

צרפתי 2 תמונות שתראה על מה מדובר בלוח...בתמונה השניה סימנתי לאן הכנסתי

מה אתה אומר?

עריכה :

מצאתי גם תמונה יותר נכונה של הלוח אם שלי ולפיה חיברתי נכון... אז מה הבעיה? אולי צריך להגדיר בביוס או משהו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם הרמקולים עבדו אז לא צריך להגדיר שום דבר בביוס - זה אומר שהחיבור הראשון שעשית היה בסדר גמור.

יש בסטיקי של תמיכה טכנית (אם אני זוכר נכון) הסבר כיצד לעבור ממצב של רמקולים למצב של אוזניות..

צריך לסמן V (או לבטל) איפשהו בהגדרות לוח הבקרה בדרייברים של כרטיס הקול (Realtek)

פורסם
  • מחבר

אוקיי ראיתי את המדריך , וצריך להיכנס לתוכנה של הכרטיס קול - הבעיה שאין לי אותה. אבל דרייברים לכרטיס קול וודאי שיש לי, מה לעשות?

(עכשיו נראה לי שהדיון יותר מתאים לתמיכה טכנית אז אולי כדאי להעביר את הדיון לשם)

פורסם

בהצלחה בפורום תמיכה טכנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים