עבור לתוכן

מחשב קבר? {לא ממש... {xp +1800}}

Featured Replies

פורסם

האם המחשב הזה הוא קבר

A7V266-E

xp +1800

512 ddr

asus v8200 t2 אני יודע שהפלטרים לא משהו אבל זה מהמחשב הקודם

wd 20 gb 7200 rpm

sony e400

אז זה קבר או לא

פורסם

ממש לא רק תחליף את ההארד דיסק

פורסם

הדיסק הקשיח לא משהו בכלל. יש טובים ממנו. של איזו חברה הזיכרונות ? (הם KVR-קבר של קינגסטון ? :lol: :lol: ).

פורסם

חחחחחחח :lol: היי אל תצחק זה הזיכרון שלי!

פורסם

חחחחחחח :lol: היי אל תצחק זה הזיכרון שלי!

זה לא היה בצחוק, ראה תרד בנושא שבו אתלון כתב :זיכרונות KVR-קבר : הזיכרון שילווה אותך עד הקבר (רמז לאחריות "לכל החיים"). :lol:

פורסם

אחד המאפיינים הבולטים של מחשבי קבר הוא חוסר האינפורמציה במפרט:

ככה שבמקום A7V266-E כתוב 'לוח אם ASUS' או במקום Asus 8200 T2 כתוב שם 'GFORCE 3'...

ברגע שהמפרט המוצג לפניך הוא מפורט וכל חלק כתוב עפ"י הדגם שלו ולא עפ"י החברה, זה סימן טוב.

אבל, עושק לעולם יעשוק, ולכן, אתה עלול למצוא מפרטים שהם כן מפורטים אבל החלקים שבמפרט גרועים יותר מחלקים של קבר אורגינל.

מסקנה: אם יש לך ספק, תשאל אנשים שמבינים באמת :)

לגבי מפרטך הנתון, הייתי ממליץ לך בחום להחליף את הדיסק הקשיח לדיסק של Maxtor מסדרת D740X או לחלופין, לדיסק של Seagate מסדרת Barracude IV.

פורסם

ראיתי היום מודעה של מחשבי המילניום. הם כותבים "לוח אם P-4". ... מה זה לעזאזל ? לוח אם שהוא פי ארבע טוב מכל לוח אחר שמוכרים בחנויות אחרות ? ? ? :lol:

על שאר המפרט אני לא אדבר בכלל כי פשוט בא לבכות כשרואים את זה..

פורסם

לא, לא צריך XP1800+...

פורסם

באופן כללי המחשב שלך הוא לא קבר בכלל, למעט דבר אחד:

sony e400

אם מדובר בצורב, אז הצורבים של SONY זה הדברים הכי קבריים שיש בשוק, וסתם יש להם שם, ואנשים שבאים לחנות קברים לקנות צורב זה מה שדוחפים להם, ומדובר בצורבים גרועים מאוד(LITE ON הרבה יותר טובים מהם) והמחיר שלהם ב"מחסני מחשב"(או עשקני מחשב) הוא הכי זול שיש.

עריכה: ולגבי זכרון KVR של קינגסטון, שאנשים עלולים להבין אותי לא נכון: מה שאמרתי עליו היה בצחוק עם כפל משמעות. זכרון KVR הוא לא בהכרח קבר, במידה ומקבלים צ'יפים של INFENEON שהם מעולים(עליהם עצמם כתוב שהם CAS 2), ולמעשה הם 222 שסתם KINGSTON רשמו עליהם אחרת. פשוט הסכנה שקונים KINGSTON זה להיקבר עם זכרון 128 דו-צדדי, או איזה צ'יפים קבריים אחרים(קרה לי פעם ומיד החזרתי לפלונטר והחליפו לי במקום, כי הם לא עבדו עם הINFENEON האחרים שהיו לי) שלפעמים KINGSTON שמים.

ועוד דבר, מטרת הססמא היא להראות שהזכרון הולך איתך לקבר, בשתי המשמעויות: גם למחשב וגם לקבר שלך.

פורסם
  • מחבר

לא הsony הוא המסך

פורסם
  • מחבר

לא, לא צריך XP1800+...

מה זאת אומר???

פורסם

ראיתי היום מודעה של מחשבי המילניום. הם כותבים "לוח אם P-4". ... מה זה לעזאזל ? לוח אם שהוא פי ארבע טוב מכל לוח אחר שמוכרים בחנויות אחרות ? ? ? :lol:

על שאר המפרט אני לא אדבר בכלל כי פשוט בא לבכות כשרואים את זה..

אני מבין שקיבלת היום את דף חיובי כרטיס האשראי שלך, ואיתו גם את חוברת "מודעת האבל" שבאה איתו כל חודש.....

בקרוב אצלי...(זה עניין של כמה ימים בטח).

פורסם

LOL

:lol:

פורסם

לא, לא צריך XP1800+...

מה זאת אומר???

XP1600 יהיה זול וטוב אותו הדבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים