פורסם 2009 בפברואר 816 שנים היייש לי מבחן על אבטחת מידע (כ-10 שאלות) אני חייב שרק אלה שממש טובים יענו.המבחן הוא אמריקאי.1)מה מבין המשפטים הבאים הוא ההבדל בין static NAT לPAT NAT?א) בPAT NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בstatic NAT לאב)בstatic NAT יש חסכון בכתובות IP ואילו בPAT NAT לאג)בstatic NAT ישנה עלייה ברמת האבטחה ואילו בPAT NAT לאד)בstatic NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בPAT NAT לא***בחרתי ב-ד'.2)מהו Sniffer?א)רכיב המקליט דלף אלקטרומגנטיב)תוכנית שרצה במחשב ועוקבת אחרי PORTים מסויימיםג)רכיב שבעזרתו ניתן להקליט את מקשי המקלדתד)וירוס שנכנס למחשב שלי ושולח לבעליו את כל המידע על המחשב***בחרתי ב-א'.3)Tunnel Mode בפרוטוקול IPSEC:א)אינו מצפין את המידע, רק מגדיר חתינה דיגיטליתב)מצפין את המידע כבר בעת שליחתו מהמחשב שליג)לא מצפין את המידע, רק מגדיר שהמידע יגיע יותר מהרד)מצפין את המידע רק במעבר בין ראוטרים***בחרתי ב-ב'4)איזה מבין הדברים הבאים חיסרון של VLANים?א)ביצוע חסימות בין VLANים שוניםב)ניהול רשתות ביתר קלותג)חסימת מידע לע סמך שכבות הקפליקציהד)שליטה טובה יותר במידע רגיש***בחרתי ב-ג'5)איזו מבין הפעולות הבאות אינן חשובות לאבטחת רכיב הרשת?א)זיהוי נקודות תורפה של רכיב הרשתב)הגדרת מאגר הנתונים של הרכיבג)שינוי הגדרות ברירת המחדל של הרכיבד)הגבלה של תקשורת ניהול מרחוק של הרכיב***בחרתי ב-ב'6)מהי התקפת DOS?א)התקפה שגורמת לנפילה של מערכות ישנות כמו DOSב)DENY OTHER SERVERS - ניתוקו של שרת משרתי האב שלוג)DENIAL OF SERVICE - הצפה של רכיב החבילות מידעד)כאשר האקר נכנס לשרת דרך מערכת הפעלה DOS***בחרתי ב-ג'7)מה מבין הבאים אינו פרצת אבטחה של השכבה השלישית?א)זיוף כתובות IPב)הפלת נתביםג)שינוי טבלאות הניתובד)ניצול טופולוגיית הרשת***בחרתי ב-ד'8)אצל אולגה במחשב מותקן IPSEC והוא מוגדר ב-CLIENT POLICY.אצל דני במחשב גם מותקן IPSEC אולם הוא מוגדר בSERVER POLICY.דני יוזם שיחה עם אולגה. כיצד יועבר המידע?א)ללא IPSEC בגלל שאולגה שותפה בשיחהב)לא יהיה מעבר מידע בכלל בגלל שSERVER מתקשר רק עם SERVERג)באמצעות IPSEC כי הCLIENT של אולגה יבקש לדבר בצורה מוצפנתד)באמצעות IPSEC כי הSERVER של דני יבקש לדבר בצורה מוצפנת***בחרתי ב-ד'9)במידה וארצה להצפין את המידע אוכל להשתמש ב-א)IDS,PSEC,SMB SIGNINGב)SSL,TLS,HTTPS,IPSECג)TLS,HTTPS,IPSEC,IDSד)IDS,PSEC,SSL,TLS**בחרתי ב-ב'10)מה זה ACTIVE IDS?א)IDS שמנטר את הרשת וגם חוסם במידת הצורךב)IDS שמנטר את הרשת ורק מדווח למנהל הרשת לפי הצורךג)IDS שמנטר את הרשת אך ורק ביחידות הקצה הפעילותד)IDS שמנטר את הרשת אך ורק במתגים ונתבים**בחרתי ב-ב'סימנתי ב* את דעתי, תגידו לי האם אני צודק? ואם לא תתקנו.תודה רבה לעוזרים!!!
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים אהלן, שיהיה לך בהצלחה...הנה כמה תשובות שאני יכול לתת לך תשובה עליהם כבר עכשיו:1 - ד - נכון.2 - לא יודע בדיוק מה "דלף אלקטרומגנטי" להביע אבל כל השאר פשוט לא נכונים, מלבד ב' שהיא תשובה מאוד מאוד חלקית.6 - ג - נכון.7 - כן גם לי נראה ד', כל השאר יש קורולציה ל IP - משמע L3.נ.ב.מאיפה בדיוק המבחן הזה? הוא ממש לא מנוסח בשיא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.