עבור לתוכן

הודעת כשל במהלך צריבה בצורב LG

Featured Replies

פורסם

אני משתגע ולא מבין ממה נובעת הבעיה הזו... :pissed:

אני משתמש בתוכנת צריבה - CDBurnerXP, אבל גם בNERO הייתה לי בעיה דומה (לא אוהב לעבוד עם NERO)...

זה לא משנה אם אני מנסה לצרוב DVD או CD אני מקבל את ההודעה הבאה:

Device error:(336130) Could not write to disk (LBA:246496 Length: 32). Invalid Address For Write. - 0x052102

זה קורה לפעמים ולפעמים לא ובזמן האחרון זה קורה לי מלא, עכשיו הצלחתי לצרוב בסדר אחרי שעשיתי איתחול מחדש למחשב אבל בצריבה השנייה שוב קיבלתי את ההודעה הזו. הצורב הוא צורב חדש ויש לי אותו אולי חודש.

הדיסקים הם של TEAC חדשים ואיכותיים, אני משתמש בדגם הזה כבר מלא זמן ואף פעם לא היו לי בעיות. יש לציין שזה קרה לי גם עם דיסקים מפירמות אחרות...

אני לא מצליח להבין ממה יכולה לנבוע הבעיה הזו... :nixweiss:

יש שם מישהו שיכול לעזור לי??? :please:

פורסם

תנסה מדיות קצת יותר נורמליות, וורבטים למשל ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה.

פורסם
  • מחבר

כתבתי בהודעה השתמשתי כבר בכמה סוגים של מדיות... הייתה לי הבעיה גם עם דיסקים של MAXELL וSILVERLINE. מה גם שעד שהבעיה הזו התחילה צרבתי בשנים האחרונות עשרות דיסקים של TEAC בלי בעיות עד עכשיו...

פורסם

כי אתה משתמש במדיות סוג ג', תנסה להשיג מחבר מדיה אחת של וורבטים.

פורסם

נסה לצרוב במהירות שונה.

פורסם

אני ממש לא מבין מה הבעיה בTEACאני כבר איזה שנה צורב איתם ואין לי שום בעיות!! הכל חללללק לא זכור לי אפילו שפעם אחת לא צרב לי משהו,

אז בבקשה אל תגרום לו סתם לקנות דיסקים יקרים כי הדיסקים בסדר גמור

פורסם

TEAC איכותיים?

אתה צוחק...

גם לי זה קרה עם כל דיסק שני של TEAC.

אף אחד לא גורם לאף אחד לקנות שום דבר "סתם". זה עניין אובייקטיבי שקשור ליצרנים, לחומרים, לטכנולוגיות, ובסופו של דבר תמיד מאושר ע"י בדיקה שכל אחד יכול לעשות בבית בנוגע לאיכות של צריבה.

למה אתה חושב שיש דיסקים שעולים שליש מדיסקים של חברות מכובדות? כי הם תורמים בסתר?

חחח... TEAC... הזבל לסל וחסל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים