עבור לתוכן

מה אתם חושבים על המשחק Gery mod שווה קניה?

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על המשחק? איך הגרפיקה? משעמם לעתים קרובות או כיף מאד? אפשר לייבא דמויות רבות?

אפשר לייבא דמויות מ-TF2 או רק מ-HL?

בקשר למולטי של המשחק : מה ניתן לעשות בו?

תודה אני שוקל לקנות

פורסם

א. זה לא GERYS MOD זה GARRYS MOD.

ב. זה מוד סבבה, אתה יכול לייבא דמויות מכל משחק שבנוי על מנוע SOURCE, בהתחלה לוקח משו כמו שבוע עד שאתה יודע להפעיל אותו כראוי ואז הוא מהנה... יש סרברים בהם ניתן לשחק מרוץ אבטיחים או קרב מזויין (מזויין מזויין! אין נשק יש ז*ן..) מוד מהנה ביותר, לא עולה 10$ אבל מהנה אני מציע לך לחפש קצת כי יש מלא משחקים שבקנייתם מקבלים אותו חינם..

פורסם

בקשר לשאלה האחרונה, ננסח אותה מחדש כדי שיהיה קצת קל יותר לענות עליה: מה אי אפשר לעשות בו?

ב. זה מוד סבבה, אתה יכול לייבא דמויות מכל משחק שבנוי על מנוע SOURCE

כל עוד אותו המשחק מותקן אצלך על המחשב

מבחינה גרפית, העבירו אותו למנוע המשופר של הOB, אז אתה בטח כבר מבין איך הגרפיקה...

ואם הוא משעמם או לא, זה כבר תלוי בדמיון שלך...

הבעיה היחידה שאין שרתים בארץ ואני אישית מקבל פינגים מטורפים לשרתים האחרים (למרות שראיתי אחרים שמשחקים בהם עם פינגים סבירים), אבל יש שרת ישראלי בתכנון...

פורסם

תכלס, עכשיו אחרי ששיחקתי בו כל כך הרבה זמן, אני אומר לך שגם אם הוא היה עולה 100$ הייתי קונה אותו. אין כמעט גבול למה שאפשר לעשות איתו. חבל שרוב האנשים סתם עושים דברים מטומטים במקום להשקיע בדברים מורכבים. סתם משהו שבניתי, בניתי עוד כל מיני דברים נחמדים אבל למי יש כוח להקליט.

פורסם

לזה אתה קורה סתם משהו?!

בנית פאקינג מטוס מכלום...

גם אם היתי יושב על זה שבוע לא היתי מגיע לתוצאה כזאת :P

פורסם

ולמי שעוד לא ראה ;D :

הראשון

השני

פורסם

תכלס, עכשיו אחרי ששיחקתי בו כל כך הרבה זמן, אני אומר לך שגם אם הוא היה עולה 100$ הייתי קונה אותו. אין כמעט גבול למה שאפשר לעשות איתו. חבל שרוב האנשים סתם עושים דברים מטומטים במקום להשקיע בדברים מורכבים. סתם משהו שבניתי, בניתי עוד כל מיני דברים נחמדים אבל למי יש כוח להקליט.

וואוו!!

איזה יופי!

ממש עשית לי חשק לקנות את המשחק, כי גם אני אוהב להכין דברים כאלה, אב עד עכשיו השתמשתי רק בפלאש וכאלה..

אגב, על מה המשחק הזה עובד? מן שפת תכנות?

וקשה ללמוד את המשחק?

פורסם

לא איזה שפת תכנות, הדבר היחידי שמצריך שפת תכנות בסיסית זה ה-expression gate ששיך ל wire mod.

לא יותר מדי קשה ללמוד את המשחק, הבעיה היא בבנית דברים מורכבים, צריך להכיר את הבאגים של המנוע ולדעת איך להתמודד איתם. לדוגמא, חוזק ה-constraints (הלחמות, צירים וכדומה) תלוי במשקל של הגופים, אבל יותר משקל גם אומר יותר עומס. עוד דוגמא היא עומס על constraints שהם אלסטיים, מקדם אלסטי יותר מדי גבוהה והם מתחילים להתחרפן. רוב הסיבוך בבנית דברים מורכבים הוא לחזות איפה יהיה איזור בעייתי ולהתגבר עליו.

מדריך המראה שימוש ב-wire mod

פורסם

למשהו יש מדריך לאנשים מתחילים ?

אני לא מבין פה כלום, הצלחתי הניח דמויות וכאלה אבל איך עושים שהם יזוזו וכל מיני כאלה ?

בקיצור, מדריך למתחילים !

כמובן בעברית

פורסם

אין חייה כזאת.

רק באנגלית

פורסם

תבדוק פה: http://www.gmod.co.il/ (כשהאתר יחזור, נראה שהוא בתיקונים כרגע)

השרת שיהיה בקרוב יהיה שלהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים