פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אהלן,המחשב שלי התחיל להיתקע לאחרונה כאשר אני מבצע פעולות פשוטות כמו פתיחת חלון שיחה במסנג'ר, פתיחת טאבים חדשים בדפדפן וכו'... המחשב פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כרגיל. לפעמים גם קורסות לי כל מיני תוכנות ואני חייב לסגור אותן באמצע.המחשב שלי כבר בן 3 וחצי שנים בערך והמעבד AMD Athlon 64 3000+.חבר שלי המליץ לי להשתמש בתוכנה CCleaner אבל זה לא שינה כלום.התקיעות החלו בחודשיים האחרונים +-מה אני יכול לעשות כדי לטפל בבעיה?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מה שאתה מתאר מאוד כללי ומיכוון שביצועי מערכת תלויים באלף ואחד גורמים ומשתנים אני ממליץ לך קודם כל להיעזר בניתור זמן אמת עם task amanger כדי לראות מה מעמיס על המשאבים וגם לבצע איחוי אם לא ביצעת בחצי שנה האחרונה.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים תשמע עם ביצעתה פירמוט לפני איזה שנה אז מאוד מומלץ לבצע מניסיוני זה הפתרון הכי טוב
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים קודם כל... לא כל דבר חייב פירמוט!אם אתה שומר על המחשב מפני זבל במשך השנה והשנים האחרות, אתה לא צריך שום פירמוט!
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר ביצעתי איחוי, הבעיה עדיין קיימת.מה עוד יכולות להיות הסיבות?ואני יודע שתמיד אפשר לפרמט, אבל מן הסתם אם הייתי רוצה לפרמט לא הייתי שואל פה ><
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים אני לא יודע אם מותר לי להמליץ פה על תוכנות אבל TUNEUP UTILITIES 2009 עזרה לי מאד תוריד את הגירסה החינמית ל-30 ימים.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מה שאתה מתאר מאוד כללי ומיכוון שביצועי מערכת תלויים באלף ואחד גורמים ומשתנים אני ממליץ לך קודם כל להיעזר בניתור זמן אמת עם task amanger כדי לראות מה מעמיס על המשאבים וגם לבצע איחוי אם לא ביצעת בחצי שנה האחרונה. Nimiking מה לגבי הפתרון השני ? : תבדוק ב- TASK MANAGER ותראה מה תקע את המחשב (אם אתה מפעיל ברקע הוא שומר היסטוריה של הדקה האחרונה בערך)
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר Thanks for trying to help, but I decided to format anyway.About Tuneup Utilities, what does this program do?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.