פורסם 2009 בפברואר 816 שנים שלום יש ברשותי את סט הרמקולים של Creative 2.1 (תהרגו אותי איזה דגם זה ), והבעיה קיימת רק כשאני שומע תוכן אודיו מהמחשב . הבעיה בעיקרון היא ששומעים רק בסאב וברמוק הימיני והשמאלי מושתק לגמרי. אבל , כשמחברים את הסט למערכת הסטריאו בבית גם הרמקול השמאלי פועל . מדוע ? ואיך אני יכול להגדיר את הסט כדי שהמחשב יזהה אותו בתור 2.1 ולא כ- 2.0 ? תודה
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר משום מה אני לא מוצא את המצב הזה , קיימים אומנם חמישה מצבים של 2.0 אבל אין שום זכר לשני רמקולים + באס
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים הסט עצמו אמור לקבל קלט סטריאו (2.0), המגבר הפמיני של הסט הופך אותו ל-2.1.כפי הנראה החיבור של כ.הקול שלך נדפק.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים אני מכיר את התופעה הזאת, היא קיימת כבר הרבה זמן. בעיקרון יש הרי רק חיבור אחד למחשב וזה לא משנה אם הוא מוגדר כ2.0 או 2.1 כי זה עובד בדיוק אותו הדבר!תבדוק בהגדרות במחשב אם הקול מוסט רק לימני
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים כפי הנראה החיבור של כ.הקול שלך נדפק.אני לא חושב שזה המקרה הפעם.בכרטיסי קול של REALTEK לדוגמא צריך להגדיר בדרייבר 6 ערוצים בשביל שכל החיבורים יפעלו.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר הכרטיס קול עובד טוב , הסאונד לא מווסת לימיני ובלוח בקרה הסאונד מוגדר לשתי רמקולים שולחניים .בהגדרות של הכרטיס קול אין שום הזכר ל- 2.1 .והרמקולים עובדים מעולה ב- 2.1 כאשר הם מחוברים לדיוידי
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים הכרטיס קול עובד טוב , הסאונד לא מווסת לימיני ובלוח בקרה הסאונד מוגדר לשתי רמקולים שולחניים .בהגדרות של הכרטיס קול אין שום הזכר ל- 2.1 .והרמקולים עובדים מעולה ב- 2.1 כאשר הם מחוברים לדיוידי יעזור אם תתן תצלום מסך מהדרייבר.והכוונה לא שתגדיר על 2.1, שתגדיר על יותר מ2 ערוצים, 6 לדוגמא כדי שהיציאת סאב וופר (לרוב הכתומה) תעבוד
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים תנסה לחבר את הרמקולים דרך חיבור אחר, לא הירוק, על מנת לשלול אפשרות של חיבור לא תקין. ניתן להגדיר לאחר מכן את החיבור החדש כחיבור סטריאו דרך התוכנה של הכרטיס קול
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר יעזור אם תתן תצלום מסך מהדרייבר.והכוונה לא שתגדיר על 2.1, שתגדיר על יותר מ2 ערוצים, 6 לדוגמא כדי שהיציאת סאב וופר (לרוב הכתומה) תעבודניסיתי , לא עבד . לצלם מהדריבר ? אין מה..באמת זה אנגלית פשוטה ואם היה שם משהו כבר הייתי שם לב .תנסה לחבר את הרמקולים דרך חיבור אחר, לא הירוק, על מנת לשלול אפשרות של חיבור לא תקין. ניתן להגדיר לאחר מכן את החיבור החדש כחיבור סטריאו דרך התוכנה של הכרטיס קולניסיתי לחבר בחיבור אחר ולהגדיר את זה , אבל אני לא מצליח למצוא דרך להגדיר את זה כסטריאו, אפשר הסבר מורחב יותר ?עריכה :אין לי מושג איך,או למה אבל הבעיה תוקנה ???תודה לכולם על העזרה
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מחבר זה בטח הייתה איזה בעיית מגעים עם החיבור של כרטיס הקול. זאת באמת הייתה הבעיה , הכרטיס קול של הלוח אם שלי ( Lanparty Ultra D 4 ) הוא כרטיס חיצוני ובעת ניקוי הביג טיפון לא מזמן כנראה הוא הוזז ממקומו תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.