פורסם 2009 בפברואר 816 שנים כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר כמה דקות הוא נתקע ומופיעות לי כאלה תמונות של המשחק בעיוות כזה..כשאני בא לצאת המחשב קופא לכמה שניות ואז חוזר לפעולה אך הפעם קפץ לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט.. הכרטיס מסך הלך?<
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים לא צריך להגזים הוא לא הלך..אולי הוא מתחמם.במהלך משחק תפעיל תוכנות לניטור טמפרטורה ותגיד מה הטמפרטורה
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים דואגים לאוורור תקין וסרקולציה נכונה במארז.בודקים תקינות מאוורר אם יש.אם אין שמים מאוררוכו'..
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים יש את Everest חפש בגוגל ותוריד.הטמפרטורה של כרטיס המסך נמצאת תחת Computer-sensor- AUX
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר ב-gpu לא?והמעלות שם זה 46...במנוחה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2009 בשעה 16:08:40במאמץ זה בסביבות ה70 מעלות.. זה מלא לא?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים למה לקפוץ? לאט לאט...קודם כל אמרת שקיבלת בלו סקרין... איזה הודעה הייתה לך?תרשום את ההודעה על דף, תיגש לסטיקים של הפורום, תחפש את המשמעות.בסטיקים של הפורום תמצא גם איזה טמפ' צריכה להיות לך בהתאם לדגם הכרטיס מסך. תבדוק אם זה סביר...כמובן שאם יש לך אלטרנטיבה לכרטיס מסך אחר ביית אז תוכל לחסוך קצת זמן.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר המסך הכחול היה חד פעמי...וכנראה שאני ישלח את הכרטיס מסך לחנות.. ישלי אחריות עליו ויביאו לי חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.