עבור לתוכן

(מחשב חדש) המחשב קופא (FREEZE), נתקע עם הסאונד ברקע גם בזמן מנוחה!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אפשר לשלול את זה בהנחה וכשהרצתי תוכנות כמו OCCT הכרטיס מסך עבר בהצלחה?

• תגובות 36
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OCCT זו תוכנית מאמץ למעבד ה-CPU

אין קשר ל-GPU שזה המעבד של כרטיס המסך

לדעתי תוכנת הבדיקה הכי טובה לכרטיסי מסך זה להריץ משחקים כמו קרייסיס ושות'

פורסם
  • מחבר

לא לא ב OCCT יש לך גם טאב לבדיקות מאמץ של ה GPU.

הרצתי אותן הן עברו תקינות.

מצד שני כמו שציינתי מתגובות הקודמות שלי - כשהרצתי את הבדיקות על ה CPU המחשב נתקע...

פורסם

אז המחשב נתקע במאמץ ספציפי של המעבד או של הכרטיס מסך או של אף אחד מהם?

המחשב נתקע גם במנוחה?

מתי הוא נתקע יותר?

פורסם

יפה יש גירסה חדשה ל-OCCT עם בדיקת מאמץ לGPU

קיים סיכוי שהדרייברים גורמים לבעיה

אולי כדאי שתנסה הסרה מלאה של הדרייברים ריסטארט והתקנה מחדש

פורסם
  • מחבר

אז המחשב נתקע במאמץ ספציפי של המעבד או של הכרטיס מסך או של אף אחד מהם?

המחשב נתקע גם במנוחה?

מתי הוא נתקע יותר?

שוב- בעקרון המחשב נתקע באופן קבוע בזמן משחק ב GTA החדש (אפשר לקרוא לזה מאמץ כמובן...).

הוא נתקע פעמים ספורות (באותו אופן - נראה ונשמע אותו דבר) גם כאשר העברתי קבצים בין כוננים לצורך העניין.

והייתה אפילו עוד איזה פעם שהוא נתקע ללא שום דבר ברקע חוץ מווינאמפ.

כשאני מריץ OCCT על המעבד הוא נתקע.

כשאני מריץ OCCT על ה GPU הוא לא נתקע. הGPU מגיע ל90 לקראת הסוף אבל הכל בסדר והמחשב ממשיך לרוץ.

יפה יש גירסה חדשה ל-OCCT עם בדיקת מאמץ לGPU

קיים סיכוי שהדרייברים גורמים לבעיה

אולי כדאי שתנסה הסרה מלאה של הדרייברים ריסטארט והתקנה מחדש

been there done that...

לא רק שניסיתי את הדרייברים הכי חדשים שמצאתי לגבי הכרטיס מסך, אלא גם ניסיתי roll back לדרייברים יותר ישנים בהנחה ויש בעיה בחדשים.

לגבי שאר המחשב - כמו שציינתי, המחשב עבר פירמוט והתקנה של XP 64BIT ככה שכל הדרייברים הותקנו פעם נוספת.

אם תוכלו בבקשה להסתכל בעמוד הראשון תראו את הבדיקות של ה OCCT ביחד עם התוצאות בריל טיים של הטמרפטורות וכדו'...

פורסם

האם בכל פעם שאתה מריץ OCCT על ה-CPU המחשב נתקע ?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת לך תשובה הרמטית על זה זה. אבל בעקרון ניסיתי את זה משהוא כמו 3 או 4 פעמים - כל פעם הוא נתקע.

פורסם

אם כך הרי שזו ההוכחה אתה צריך להציג לחנות

פורסם

כל השיחה הזאת ואני לא מאמין שעדיין לא נתת טמפרטורות?!?!?

מה הטמפ'.

הכי מעניין אותי זה הטמפ' של המארז של ההארד ושל המעבד.

פורסם
  • מחבר

כל השיחה הזאת ואני לא מאמין שעדיין לא נתת טמפרטורות?!?!?

מה הטמפ'.

הכי מעניין אותי זה הטמפ' של המארז של ההארד ושל המעבד.

על מה אתה מדבר?

זה הדבר הראשון שנתתי... תסתכל בעמוד הראשון בבקשה.

פורסם

סורי, טיפש יצאתי.. :s07:

אתה לא ב OC, זה טמפ' גבוהות למנוחה! בטוח שלא טמפ' סבבה.

תפתח את המחשב, תנקה! תשמן דברים, תבדק שכל המאווררים עובדים, תיגע בHD.

הHD שלך גם בטמפ' גבוהה, הוא במקום מאוורר? או שלחוץ לו? תעשה סידור במארז.

אם הכל בתוך המארז מושלם (תקרא במדריכים באתר), אז הייתי מאפס ביוס, יכול להיות שזה לא קשור, אבל זה חינם, וזה לא יכול להזיק.

אם זה לא עוזר הייתי מתחיל להחליף רכיבים, נגיד לבדוק מה קורה עם אתה מוציא סלוט זכרון אחד. וכאלה...

אם יש לך אחריות, אז אחרי איפוס הביוס הייתי נותן את זה לחנות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי,

מצטער על ההקפצה אבל מסתבר שתופעה קורה אצל עוד אנשים ואני מתחיל לקבל הרבה פניות פרטיות בנושא, אז רק לצורך העדכון:

עם המצב הנתון שאתם יכולים לראות פשוט לקחתי את המחשב ל KSP, ישבתי איתם רבע שעה רצנו ביחד את ה OCCT והם חוו את התקלה בעצמם.

כרגע המחשב נמצא בבדיקה מיום ראשון. ברגע שיהיה לי חדשות, או שאני יקבל אותו ויוודא שהוא תקין אני יפרסם מה הוחלף.[br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 10:48:17

שלום לכולם,

שוב מצטער על ההקפצה אבל אני לא מפסיק לקבל הודעות לפרטי לקבל איך שהסיפור נסגר בסופו של דבר.

הייתי בחו"ל (מטעם העבודה) לתקופה לא קצרה ולא התעסקתי עם הנושא בכלל.

לאחר שחזרתי לטפל בזה, הנה התוצאות:

לאחד שהבאתי את המכשיר לתיקון בKSP. התעקשתי להשאר עם הטכנאי ולהראות לו את התקלה כדי שהוא לא יחזור NFF בפעם השניה.

לאחר רבע שעה של הפעלת ה OCCT על ה CPU, המחשב נתקע והטכנאי ראה את התופעה.

לאחד הרבה בדיקות שהם עשו, הם גילו שהתקלה נפתרה כאשר הם החליפו זכרון.

הם אמרו לי שהם החלעפו לאותו זכרון בדיוק (DDR III 1600Mhz - 2GB OCZ Platinum Edition)

לאחר שהצצתי מבעד לחור המארז, ראיתי שבמקום עבודה ב DUAL CHANNEL עם 2 סטיקים כמו שהיה לי בעבר, ישנו רק סטיק אחד.

בקיצור כמו שניתן לראות, הבעיה נפתרה בהחלפה של הקומפוננטה הזו.

למרות כל זה, נשארו לי כמה שאלות:

1) הרצתי את Everest ווידאתי שאכן מדובר באותו דגם של זכרון (DDR III 1600Mhz - 2GB OCZ Platinum Edition) אך רק סטיק אחד.

ראיתי שאכן מדובר באותו דגם, אבל גם בתוכנה וגם בביוס רשום שהזכרון פועל על 1066 במקום 1600MHz. מה עושים?

2) האם גם סטיק אחד של אותו דגם (במקום שתיים) יוכל לעבוד בצורת Dual Channel כאשר אני אתקין סטיק זהה נוסף? או שיש צורך בטיקים מיוחדים שיודעים

לעבוד כך?

3) הבנתי שכיום עדיף לעבוד בטופולגיה של 3 סטיקים. אז השאלה הנ"ל (2) מופנית גם לנושא הזה.

תודה רבה.

פורסם

לא, סטיק אחד לא יכול לעבוד בDUAL. בישביל דואל צ'אנל, צריך 2 סטיקים.

כן בישביל לעבוד ב triple channel צריך 3 סטיקים, שזה הכי טוב... או 3x1GB, או 3x2GB, תקרא את הביקורת האחרונה באתר... בדיקה של זכרונות DDR3, תראה מה הם עושים שם.. תבין...

תשים לב, בביקורת הם בודקים זכרונות עם תדר עבודה: 800MHz, DDR-1600, אז אני לא יודע מה ראית אצלך 1066, תביא צילום מסך, נראה...

ובכלל אני לא מבין למה אתה מסתבך? תדרוש מהחנות לקבל את מה ששילמת עבורו!!! ואני די בטוח שסטיק אחד לא עולה כמו 2 סטיקים, גם אם הם באותו נפח ומהירות כללית!!!

פורסם
  • מחבר

היי,

תודה על התגובה.

לא זה ברור לי.

כמובן שסטיק אחד לא יעבוד ב DUAL CHANNEL. השאלה שלי הייתה אחרת.

האם כשמיוצר סטיק, הוא מיוצר במיוחד לעבוד ב DUAL CHANNEL, או שאין לזה ייחודיות.

זאת אומרת, נניח ואני אקנה עוד סטיק כזה, הם יעבדו ב DUAL CHANNEL? או שצריך סטיקים שמיועדים לזה?

המטרה הי לקנות עוד שתי סטיקים זהים לקיים, ולעבוד ב TRIPLE.

לגבי התמורה. בעקרון זה רווחי, מכיוון שסטיק אחד של 2 G עולה יותר מאשר שתי סטיקים של אחד שעובדים בDUAL.

לגבי התזמונים ומהירות ה RAM - אני אשתדל להביא עוד היום SNAPSHOT מה BIOS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים