עבור לתוכן

רוחות ומשברים

Featured Replies

פורסם

הקיץ כמו שכולכם יודעים לא מרחם על אף אחד ,וכשאנחנו יושבים ונהנים מהמזגן בטמפרטורה מגניבה של 20 מעלות +/- ישנם חלקים שמגיעים לטמפרטורות מטורפות +.

כך או אחרת לא אהבתי את הקריאה בmbm שהראתה טמפרטורה באיזור ה60 מעלות (למרות שאני יודע שהחיישן שקורא מהמעבד טועה קשות (10 מעלות ++)בגלל המוספטים שעושים לחיישן שמח מהצד) תכנון עלוב של אסוס!!!!!!!!!!!

פרקתי מאוורר 60 מ"מ מהיט סינק, שלא בשימוש ורציתי לדחוף ולקבע אותו בין ההיט סינק הקיים לבין המסכה האחורית (I/O).

שם בערך הפסיק הקטע המגניב של היצירה והתחיל הקטע המעציב של ההבנה...........לא עושה בוט ,לא עושה בוט ....נווווווווווו ,לא עושה בוט.....הורדתי את ההיט סינק שלפתי את המעבד והבטתי בו מקרוב............חלק מהליבה נשבר אאאאוווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףף.

בקיצור הלוח שלי ASUS A7V תומך רק בבאס של 100 אז אני צריך לשדרג לוח ,מעבד וזכרונות.

אני רוצה מעבד של AMD ,המהירות לא כל כך חשובה וגם לא סטפינג אני לא אוברקלוקר,

אני רוצה לוח עם סאונד עליו (איכותי ככל הניתן) אמין וטוב, ובזכרונות אני לא מבין כלום ,אני רק יודע שהם צריכים להיות DDR (סטיק אחד של 512 או אולי שניים של 256)

אשמח לקבל המלצה.........(תקציב עד 1500 ש"ח בערך) (הכסף שחסכתי למע' קירור מים) :-\ :-\ :-\

באהבה :D

פורסם

קנה דיורון וסגור ת'סיפור...

פורסם

Part type Part name

¤ Price

Qty

CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 337.9 ] 1

Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, S-ATA, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 451.18 ] 1

השארתי מקום לשינויים...(קצת יותר ממאתיים שקל)

פורסם

USE THE SHIM

פורסם

USE THE SHIM

קצת מאוחר לזה אתה לא חושב?

הוא אומר שהליבה נשברה

פורסם

דורון 1300, הכי זול בזיגזאג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים