עבור לתוכן

עזרה בבחירת lcd

Featured Replies

פורסם

רכשתי לא מזמן 360 xbox עם יציאת hdmi, וברצוני לקנות lcd hdready. והשאלה שלי היא כזאת: איזה נתונים צריכים להיות לה? ומה הגדול המומלץ(ה360 נמצאת בחדרי שהוא לא גדול במיוחד, ואני יושב בערך במרחק של 1-1.5)?

כמו כן על איזה טלויזיות אתם ממליצים? כמו כן מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת:

http://www.getit.co.il/Prod/50837/ ?

תודה רבה לעונים

פורסם
  • מחבר

חבר'ה! מה קורה?

למה אף אחד לא עונה? זו נראית לי כמו שאלה פשוטה למי שמבין.

בכל מקרה עוד שאלה: מה אתם יכולים לומר לי לגבי האיכות של חברת fujicom?

מבירור שעשיתי באינטרט אומנם לא מדובר במותג, אבל האיכות שלו בתור מוצר מדבקה(אם מישהו יאמר לי מה זה אומר בדיוק, אני אשמח) די טובה.

פורסם

אני אנסה לעזור לך איש..

איזה נתונים צריכים להיות לה?

נתונים זה טוב ויפה על הדף... בפועל מה שצריך לעניין אותך זה תכלס מה אתה רואה בעיניים שאתה מסתכל עליה בפעולה במצבים שונים

לדוגמא איך היא משדרת תוכן HD ואיך SD ..ברוב הטלויזיות LCD יש פער איכותי בנושא..לכן תחליט מה חשוב יותר..SD או HD

אח"כ תנסה במידת הניתן בחנות שאתה בוחן אותה..לשחק עם התאורה של המקום ! ולראות אם אתה מרגיש איזשהו הבדל באיכות..

רוב הסיכויים שתרגיש הבדל גדול בטלויזיות נחותות..

וגם תבדוק איך היא מגיבה לאיזשהו תוכן "אקשן" כלומר תוכן במהירות גבוהה..יש מסכים/טלויזיות שמועדים רק בנוקדה הזו..

( אני מודע לזה שברוב החנויות (שקם,טרקלין וכו')לא ממש פשוט לבדוק את הדברים האלה שכן לא תמיד יש להם ממיר בשביל לבדוק את איכות הטלויזיה

בשידור וגם לא תמיד יש איזה סרט DVD או אפילו בלוריי כדי לבדוק מקור שידור איכותי..אבל בחנויות הום-סינמה ייעודיות זה דיי פשוט

ככה שאתה יכול רק לבדוק שם ואחכ לקנות במקום אחר..)

מה הגדול המומלץ(ה360 נמצאת בחדרי שהוא לא גדול במיוחד, ואני יושב בערך במרחק של 1-1.5)?

אני יכול להגיד לך שלי יש מסך מחשב 24 אינץ ואני רואה עליו תכנים מהקצה של המיטה ..בערך המרחק שלך 1.2 מטר...

וזה מרגיש לי קטן טיפה..ככה שלדעתי אתה צריך כל מה שמעל 24 אינץ ועד 32 אינץ שזה מספיק למרחק כזה.

לשאלה שלך לגבי הפוגיאסטו..אין לי תשובה..לא מכיר..לא ראיתי..לא נתקלתי במסכים שלהם..ככה שאני לא ממש יכול לענות לך

אם תרשום תקציב אולי אני יוכל להמליץ לך על משהו ..

פורסם
  • מחבר

א.

תודה רבה על התשובה.

ב.כאמור הטלויזיה תשמש אותי בשביל האקסבוקס 360 ושידורי sd

.

התקציב הוא: 1500-2000 [br]פורסם בתאריך: 8.02.2009 בשעה 16:46:28

א.

תודה רבה על התשובה.

ב.כאמור הטלויזיה תשמש אותי בשביל האקסבוקס 360 ושידורי sd

.

התקציב הוא: 1500-2000

פורסם

עם כל הרצון לעזור איש ,בתקציב כזה.. כל מה שיש לו חיבור HDMI בשביל האקסבוקס והוא נראה לך סבבה בפעולה בחנות..אז תקנה.

ואם אתה לא חייב שלטלויזיה יהיה TUNER כלומר שהיא תוכל לקלוט מאנטנה בלי צורך בממיר..אז אתה יכול לקנות גם מסך מחשב שיש לו כניסת HDMI

או לחלופין להשתמש בכבל DVI-HDMI מיוחד...זה לבטח יתן לך מוצר יותר איכותי לXBOX..לא בטוח לגבי השידורים.

אני בכל אופן לא מכיר טלויזיות 32 אינץ בטווח תקציב שלך שאפשר להמליץ עליהן

מסכים איכותים מתחילים סביבות ה4000+ ש''ח .

אם אתה לא מתעקש על טלויזיה/מסך חדיש..תנסה אולי יד שניה או מוצר תצוגה...זה עשוי להיות זול ואיכותי לא פחות .

ההמלצה הכי טובה שלי זה אם אתה לא חייב כרגע את המסך..אז תחסוך או לחלופין חכה (3-4 חודשים לפי מה שאומרים מומחים בתחום) שיכנסו המסכים החדשים עם תאורת לד ואז המסכים הנוכחים יוזלו משמעותי..אבל עדיין ספק אם הם יגיעו לטווח תקציב נמוך עד כדי כך.

מחיפוש מהיר שעשיתי עכשיו..אני רואה שיש טלויזיה אחת של LG שנמכרת בKSP שהמחיר שלה דיי קרוב לתקציב שלך 2200 ..

אם זה לא חריגה גדולה מדי ..אז תבדוק אותה...

זה הדגם: LG 26LG30R - 26 Inch LCD TV‎

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך lcd למחשב עם dvi , אפשר לחבר את הקונסולה אליו?

ואם כן איך תהיה האיכות?

נ.ב:

עכשיו כשאני חושב על זה, איך ישמעו את הסאונד(יש לי רמקולים מובנים)?

חוצמזה ממש תודה על העזרה

פורסם

אם אתה רוצה לחבר את זה דרך DVI אז אתה צריך כבל כזה...

HDMI-DVI-D_cable.jpg

השאלה שהעלת נכונה... HDMI מוציא גם סאונד..וDVI לא.. מכאן שאת הסאונד תצטרך להוציא בצורה אחרת

אני לא יודע איזה יציאות חוץ מHDMI יש לך בXBOX ..אבל אני משער שיש יציאות סטנדרטיות של סאונד..

אז בעזרתן אתה יכול להוציא את הסאונד ישירות לרסיבר אם יש לך...או אם אתה משתמש בחיבור ישיר של רמקולים למחשב

אז ברוב המחשבים החדשים ..יש כניסת SPDIF ..דיגיטלית ואז אתה יכול להעביר את הסאונד דרך המחשב לרמקולים..קצת סירבול

אבל זה האופציות הבסיסיות ככה על רגל אחת בלי להכנס למה יש לך ומה מתאים.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני אחבר אותו למסך ואחסוך בינתיים בשביל טלויזיה איכותית יותר. אבל מה לגבי איכות התמונה על מסך המחשב(הרזולוציה המקסימלית של המסך: 1680x1050)?

פורסם

ממה שראיתי כאן:

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/872516.html

שזה דיון שעוסק בדיוק בשאלה שלך...מציע לך לקרוא..

ואם אין לך כוח ..אז בתימצות אנשים (יותר מאחד) אומרים שם שזה נראה טוב מאוד..

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני אחבר אותו למסך ואחסוך בינתיים בשביל טלויזיה איכותית יותר. אבל מה לגבי איכות התמונה על מסך המחשב(הרזולוציה המקסימלית של המסך: 1680x1050)?

פורסם

קראת את הדיון בלינק?

מן הסתם אחי שאם זו הרזולוציה המקסימלית אז לא תוכל להוציא 1080P אבל כן תוכל לראות 720P ואפילו מעבר לו...שזה מצויין בפני עצמו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים