פורסם 2009 בפברואר 716 שנים אני אקצר כמה שאני אוכל..אוקי אז כבר ממזמן יש לי את הבעיית קפיאות במחשבחשבתי שזה בגלל היוטורנט ועשיתי מה שאמרו לי פה לעשותאבל זה חזר... פירמטתי את המחשב ושוב זה חוזר וקופא...ממה שאני שם לב זה מהיוטרנט ובחיפוש עדכונים של הויסטה ששם זה קופא תוך כמה שניותיש לי הארדדיסק של סיגייט שהם הבעייתים ועשיתי לו עדכון FWהרצתי בדיקות בOCCT והכל תקין שם..אשמח לעזרה במציאת הגורם הבעייתי... כי אני כבר לא יודע איך לחקור את זה
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים יש לי את אותה בעיה ניראה לי התחיל מאז ה SP1 גם אני פרמטתי השבוע וכלום לא עזר
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר מה כבר עשית כדי לפתור את הבעיה? אני מצטער אבל אני שמח לשמוע שגם לך יש את זה.. הסיכוי למצוא פתרון עם עוד אחד גדול יותר.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מה הביוס אומר!?תעלה תמונה.. ותריץ את EVEREST או משו אולי ישלך בעיה עם התזמונים...אהה ולפני הכל..תנסה להיכנס לביוס ולעשות Load Optimal Settings זה יכול לפתור 15% מהבעיות מהסוג הזה שהדרייברים לא עזרו. [כמובן אם ישלך אוברקלוק קח גם אותו בחשבון.]
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים אתה יכול להוסיף גם אותי לרשימה. גם כשאני מפעיל את האימיול אחריי 2 דקות המחשב נכנס לפריז ולא מגיב יותר. ואתה יכול להיות רגוע, מחיפוש ברשת יש הרבה אנשים שתוכנות שיתוף למינהם תוקעות את המחשב בוסיטה 64 אבל לצערי פתרונות לא מצאתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.