עבור לתוכן

בעיה רצינית| מעבד Q6600 מגיע לטמפרטורות 90-98 מעלות

Featured Replies

פורסם

היי אני חדש פה קניתי לא מזמן מעבד Q6600 יש לי WIN XP 64 ביט וכשאני משחק משחקים או מריץ תוכנות עריכה כמו וירטואל דאב המעבד

מגיע לטמפרורות של 80 90 ואפילו 98 מעלות בדקתי את הטמם עם תוכנת CORE TEMP הכי חדשה פניתי גם לBIOS שם הראה לי טמפ של 70 מעלות

כשהמחשב עולה הטמפ היא 55 מעלות יש לי חבר עם מחשב דומה ולו המעבד מגיע ל65 גג ההבדל הוא שמארז שלו שונה

אני יש לי ספק אם 2 מאוורים מאוור כלפי חוץ ומאוור לתוך המארז שנופל ישר למעבד המארז קטן מה עושים ?? יש לי אחריות פניתי לטכנאי שלי

הוא אמר לי שלא צריך לבדוק עם תוכנות חיצוניות שהם משקרות ולא ייגרם נזק למעבד ושלא אדאג יש לי אחריות ל3 שנים

עכשיו חברים אמרו לי שהביצועים שלי יירדו ? אני לא מרגיש שום הבדל ואין תקיעות לבינתיים .. מה עושים הטכנאי לא רוצה לעזור ??

לחכות שיישרף ?

2d6k39y.jpg

65990113zn4.jpg

תמונות מהמארז:

p1010302gk4.jpg

p1010303az6.jpg

p1010304he2.jpg

p1010305uk9.jpg

פורסם

יש לך הרבה אבק במאוורר של המעבד, תפרק אותו תנקה אותו כמו שצריך תנקה גם את המעבד מהמשחה שיש עליו ותמרח עליו משחה חדשה זה אמור לעזור לך.

פורסם

מועבר לפורום אוברקלוקינג וקירור. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

יש לך הרבה אבק במאוורר של המעבד, תפרק אותו תנקה אותו כמו שצריך תנקה גם את המעבד מהמשחה שיש עליו ותמרח עליו משחה חדשה זה אמור לעזור לך.

לא קשור לאבק זה היה ככה מהתחלה לא מבין במשחה אבל חבר שלי אמר לי זה רק יוריד 5 מעלות כי משחה זה לא רציני[br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 21:02:20

חחחח יש לו סיגייט הוא צריך קושחה :lol:

בדקתי הכוננים עובדים מצוין ובאתר החברה אמרו שאפשרי לעבוד ככה ורק אם הכרחי או עושה בעיות לעדכן מעדיף לא לגעת

יש עוד הצעות למישהו זה עוד קרה ? ? אם זה יימשך כמה זמן נשאר למעבד שלי לחיות חחח.? ???

יש אחריות נממש אותה לפחות

פורסם

א. כפי שכבר אמרו, תנקה את האבק מצלעות הקירור של המעבד.

ב. בדוק שגוף הקירור יושב כמו שצריך (לא ניתן להזיז אותו)

פורסם

פותח התרד כמה דברים...

1. המאוורר של הספק מכניס אוויר לספק (שיוצא מחלקו האחורי) ולא מוציא אותו לתוך המארז..

2. תתחיל מלנקות אבק בתוך הצלעות קירור..

3. בדוק על כמה RPM המאוורר מסתובב..

פורסם

א.לידיעתך אבק משפיע רבות על החום !!!!!!!!!

ב.המארז שלך פיצי , צפוף , עם קירור ג'נרי שלדעתי נראה כמו הקירור שKSP נותנים עם מעבד TRAY.

ג.אני הייתי ממליץ לך גם לעשות ניקוי יסודי לאבק באופן כללי במארז , וגם להחליף את הגוף קירור למשהו נורמלי , אני יכול להעיד שהזלמן 9550 שיש לי הוריד לי את הP4 בזמנו מ75 ל50 מעלות במאוורר על מהירות איטית - לכן אני אמליץ גם על זה.

ד.ייתכן מאוד שבאמת יש לך משהו פגום , השאלה אם בא לך להשקיע כסף וזמן על חלקים שמורידים חום או פשוט בא לך ללכת לטכ' ולהגיד לו לטפל בזה.

פורסם

בוא נבהיר משהו.. אין אחריות על טמפרטורות גבוהות.

כל עוד אין תקיעות וכו' אתה יכול לקפוץ להם.. דבר שני.. אני מכיר מקרה דומה, תפרק את המאוורר תנקה כמו שצריך ותבדוק אם ישלך איזושהי הפרעה בין המעבד לצלעות הקירור [ישלהם מנהג מגונה של טכנאים שחושבים שהם מבינים לשים ת'מדבקה של האחריות על הראש של המעבד מה שגורם מרווח קל שבקלים בין צלעות הקירור למעבד עצמו.. ומשחה תרמית כאמור לא עוזרת כי היא מולכים חום.. ונייר שהוא מדבקה מוליך חום כמו סתבא שלי.] המרווח הקל הזה + משחה תרמית שמרוחה כמו שצריך יכול לתת לך +-14 מעלות בכיף.. לך עלזה.. ותנקה כמו שצריך!

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה אני יביא חבר שידאג לפרק לי ולשים משחה מה לקנות מה הכי טוב ???

וכמה זמן אם אני ישאיר ככה את המעבד הוא יישרף ??? כי יש לי אחריות אז בינתיים אני מעמיס עליו עורך וידאו וכאלה

פורסם

לדעתי קנה קירור למעבד חדש ... AC PRO FREEZER 7 ... ולא יהיו לך בעיות יותר ... + תוכל לשקול OC קטן ...

פורסם
  • מחבר

איזה מפלצת לא יהיה לי מקום ראית איזה מארז קטן יש לי

זה מגיע עם משחה תרמית ?? אנשים איזה משחות הכי כדאי ??

35-186-134-05.jpg

פורסם

משחה טרמית Arctic MX-2

ואולי הגיע הזמן למארז חדש?

פורסם

כל הקירורים מגיעים עם משחה טרמית ...

תחליף מארז או תקנה משו הכי פשוט ב 100 ש"ח ... זה ישפר לך את הטמפרטורות של הרכיבים

פורסם

פותח התרד הFREEZER יכנס במארז שלך בלי הרבה בעיה..אין לך מה לחשוש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים