פורסם 2009 בפברואר 716 שנים חברי הפורום היקרים שלום,לאחרונה נתקלתי בתופעה קצת מוזרה שאותה פירסמתי בפורום לא מזמן.לאחר כל הניסיונות לאתר את מקור התקלה(לבטל התקני מערכת דרך Device Manager, ניתוק דיסקים קשיחים , ניתוק כרטיס הקול וכדומה) כמובן שהכול ללא הצלחה. החלטתי לפרמט ועכשיו התופעה איננה אך עדיין ישנו משהו שמטריד אותי ופה עזרתכם נדרשת.ישנה תוכנה שנקראת DPC Latency ר"ת Deferred Procedure Calls התוכנה בודקת האם המערכת יכולה להתמודד עם קידוד / השמעה וכדומה בזמ"א.כרגע מה ששונה בין לפני הפירמוט לעכשיו זה שאין "ספיקים" גדולים מספיק אשר יכולים להשפיע את תצורת העבודה בזמ"א(כגון לשמוע מוזיקה).אך עדיין אני רוצה לבדוק בהשוואה לשאר המערכות איך התוכנה מתמודדת עם מערכת ההפעלה Vista, אני ישמח האם תוכלו לפרסם את התוצאות שלכם פההבדיקה לוקחת פחות מדקה.אם החלטתם לפרסם את התוצאה שלכם פה אנא תציינו את מערכת ההפעלה שברשותכם , כרטיס קול , גירסת הדריבר של הכרטיס מסך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר קודם כול תודה, דבר שני היה לך פה ספייק רציני של 4194 מיקרו שנייה, בזמן שאתה שומע מוזיקה או משחקים אתה לא מרגיש בחוסר ביצועים?קול מקורטע וכאלה
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר חברי פורום יקרים, הפעילו את התוכנה בערך כדקה ותעלו לפה את התוצאותזה כדי לבחון משהו
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מערכת הפעלה: 2600 5.1.2600 windows xp home edition sp3כרטיס קול: מובנה realtek ALC888 5.10.0.5713 מתאריך 02/10/2008לוח אם: MSI neo-f p35 BIOS 1.9גירסת הדריבר של כרטיס מסך: 9.1 (HD4850)[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר ע"פ ההשערות שלי נראה לי שמערכת ההפעלה WindowsXP תתמודד יותר טוב מ WindowsVista
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים הנה שלי דרייבר של הכרטיס זה 8.12מערכת הפעלה XP.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.