פורסם 2009 בפברואר 716 שנים שמתי לב כי גיגהבייט התחילו להוסיף לכרטיסי מסך שלהם צ'יפ להאלאת המתח דרך תוכנה ולא מובן לי עדיין איך זה שרק היא עושה שימוש בדבר הנפלאה הזה!? הצ'יפ הזה פשוט גאוני והיה ממש דורש להוסיף אותו לכרטיסים... השנה אני מצפה לשינוי דרמתי בכרטיסי מסך בגלל אותה עובדה שאינטל קורעת את AMD לא רק בגלל הביצועים אלה גם בגלל יכולות ה-OC.... אז.... מתח דינמי לכרטיסי מסך>ATI ו-NV יתחילו לעבוד על כרטיסים בעלי יכול OC טובות (כמובן שNV תנצח כי ATI גרועים בזה)>אנשים יתחילו לקנות כרטיסי מסך כמו שהיום קונים מעבד(לקנות במטרה לבצע OC במינימום מחיר אבל ללא התפשרות בביצועים)....... בקיצור שווה לחכות.... הולך להיות מעניין. עריכה: ד"א הייתי בטוח שATI ו-NV אוסרות שינויים קיצוניים כאלו העיצוב כרטיסי המסך.... אם מישהו יכול להתיחס גם לעניין הזה אשמח
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר זו תופעת לוואי לתהליך שתיארתי.... קודם התפתחות ה-OC בכרטיסים ואז יחול שיפור בקירורים\שינוי היחס (למרות שאני לא מצפה למשהו דרסטי...)
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים גם GALAXY עושה דבר דומה לכרטיסים שלה, זה מאפשר להגיע ל - OC גבוה יותר משמעותית.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים גם GALAXY עושה דבר דומה לכרטיסים שלה, זה מאפשר להגיע ל - OC גבוה יותר משמעותית.את העלאת המתחים עושים דרך הדרייבר?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים לא, דרך התוכנה של GB/GALAXY.בלי צ'יפ שכזה על כרטיס המסך הדרך היחידה להעלות מתח היא דרך צריבת ביוס, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.