עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבור מחשב לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כרטיס וידאו RADEON 9800 PRO עם יציאת TV-OUT מסוג S-VIDEO. הייתה לי טלויזיה ישנה שהייתה מחוברת למחשב בסבבה.

עכשיו יש לי טלויזיה אחרת (TOSHIBA CRT 27A43), יש לה S-VIDEO, ואפילו נראה לי שהכרטיס וידאו מזהה אותה, אבל אני לא מצליח להשיג תמונה בטלויזיה, רק שלג.

התקשרתי לתמיכה טכנית של TOSHIBA והסברתי הכל, והבחורה אומרת לי שלמודל הזה אין "FEATURE" של חיבור למחשב. אני אומר לה "לא צריך ""FEATURE"", בסה"כ צריך S-VIDEO" והיא אומרת לי שאני טועה. מה אתם אומרים? יכול להיות שאני טועה?

במידה ואני צודק, ובאמת כל מה שצריך זה חיבור S-VIDEO, מישהוא יכול לעזור לי?

את הדגם הזה אפשר לחבר ל DVD, VCR, כבלים וכו'

והנה לינק:

http://tacpservice.toshiba.com/ConsumerProductSupport/Manuals/TV/2003/27A43(E_F).pdf

פורסם

נשמע לי דיי מוזר שאתה רואה שלג.. אם כבר אתה אמור לראות מסך כחול או מסך שחור..אבל לא שלג

מכאן אני משער שאתה לא מעביר בשלט של הטלויזיה לערוץ VIDEO1 או VIDEO2

אם אתה כן העברת לערוץ אחד מהנ''ל ועדיין כלום אז תמשיך לקרוא אולי זה יעזור

אני בגדול חושב שהגברת לא מבינה עניין ובאייקון קשה יותר :screwy: .. שכן לא יצא לי לראות מכשיר טלויזיה שמגיע עם שלט או איזשהו משהו שמעיד "שכן" אפשר לחבר אותה למחשב..

חיבור מחשב לא שונה מחיבור DVD לצורך העניין..

תנסה לעבור שלב שלב ולשלול את הבעיה..

קודם תחבר בS-VIDEO את שני התקנים

אח''כ תפתח במחשב את הCATALYST CONTROL CENTER תראה שהוא בכלל מזהה את הטלויזיה.. אם הוא מזהה..מה טוב תנסה לעבור אליו

אם הוא לא מזהה..ולא מופיע לך שם ב DISPLAY MANAGER מסך טלויזיה אז תגש ל

display options ותסמן V בשתי הצ'קבוקסים שם

force tv detection

ו force component video detection ...תעשה APPLY ..תסגור ותפתח מחדש את ה CONTROL CENTER ותראה אולי עכשיו הוא יזהה...

אם הבעיה היא לא בזיהוי.. יש מצב שהבעיה היא בREFRESH RATE תוודה שאתה לא על ערך גבוהה ..לשים אותו על60hrz- 59hrz ואם אין לך את האופציה..אז תנסה דרך הFORCE בצד ב DISPLAY MANAGER ... זה היה פותר לי בעיה שהייתה לי עם הראדון 9700פרו שהוא פחות או יותר דומה לכרטיס שלך..

אם עדיין אחרי כל זה אתה לא מצליח לראות ..אז תנסה להשתמש בכבל של הS-VIDEO ל composite שלבטח קיבלת עם הכרטיס..

כזה:

6712.jpg

ואז לחבר כבל רגיל לכניסת VIDEO הצהובה בVIDEO1/2 מאחורה .. אולי זה יעזור.

99% שהבעיה היא או בהגדרות דרייבר או בחיבורים(כבל לא מתאים למרות שהוא נראה מתאים/ספור פינים)..הטלויזיה היא לא המגבלה פה..

ועדיין אם אחרי כל זה לא רואים אז תנסה לחבר DVD בS-VIDEO רק כדי לשלול את הסיכוי הקלוש שהכניסה דפוקה כללית..

זה בגדול מה שעולה לי בראש בשעה כזו.. :sleep:

מקווה שעזרתי במשהו.

בהצלחה.

נ.ב : אני יוצא מנקודת הנחה שאתה משתמש בדרייבר בגרסה חדשה יחסית..אבל במידה ואתה משתמש בגרסה ממש ישנה שכן הכרטיס שלך דיי ישן..

אז נזכרתי שהייתה שם אופציה גם לשנות את שיטת השידור.. תנסה לשנות את זה במידה והגרסת דרייבר שלך מהישנות,

אני הייתי מנסה לשים PAL-B .

פורסם
  • מחבר

nafroman, תודה רבה! :xyxthumbs:

קודם כל - אישרת לי את מה שחשבתי...התחלתי לחשוב שאני אהבל או משהוא... :kopfpatsch:

המחשב מזהה את הטלויזיה, אבל פשוט לא הצלחתי... עד ששמתי לב שאני לא מצליח להעביר למצב VCR... הבחור שנתן לי אותה פשוט "נעל" את האופציה...בסוף הכל הסתדר פיקס.

תודה גם על התגובה המהירה!

ולילה טוב...

אין על HWZONE...החבר'ה הכי פטישים רק פה... :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים