עבור לתוכן

בעיה באינטרנט - בזק או נטויז'ן?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים חזרתי בבוקר הביתה ולהפתעתי האינטרנט היה מנותק (המחשב היה דלוק בלילה וכך גם האינטרנט), למרות שהמחשב לא נכבה או עשה ריסטרט.

ניסיתי להתחבר וקיבלתי error 734

התקשרתי לתמיכה של נטויז'ן ושם אמרו לי שאין אצלהם בעיות וזה כנראה בזק.

התקשרתי לבזק ומהתמיכה נמסר שבאמת יש בעיה והיא אמרה לי לחכות שניה, וכשהיא חזרה היא אמרה עכשיו זה אמור להיות תקין.

אז ניסיתי שוב(היא עדיין על הקו) ולא.. אותו דבר. גם לא 1@1 ולא שום דבר אחר בכלל אין נסיון התקשרות למרות שהאינדיקציה לתקשורת על הקו מראה שיש תקשורת.

אז אמרתי לה לא, ואז היא בדקה שוב ואמרה שהיא חושבת שהמודם שלי משבש את ההגדרות שלהם ואני צריך להחליף מודם אז החלפתי מודם.

אציין שהיה לי מודם PCI מקודם שקיבלתי מנטויז'ן, ועכשיו הלכתי לקחת מודם בהשאלה שמגיע לי ולא לקחתי אף פעם.

המודם הוא מדגם Aztech adsl2+ dsl600E

טוב.. שמתי את המודם החדש ועכשיו אני מצליח להתחבר(גם אחרי כמה נסיונות ובעיות)

חשבתי יופי יש מודם חדש ועכשיו הכל טוב ויפה.

אבל לא.

מאז שהחלפתי מודם יש לי כל כמה זמן, דקות או שעות, כמו קיפאון של האינטרנט ואתרים או הורדות נעצרים ולא זזים.

וכשזה חוזר, אתרים עולים סבבה תקשורת לאתרים בארץ על מהירות מלאה, אבל שאני מנסה להוריד דברים משרתים בחול, לא זז, כאילו התקשורת לחול נפגעה.

עכשיו האם המודם שלי לא תקין? או שאולי יש עדיין בעיות אצלם? או שגם וגם?

עוד מישהו נתקל בתופעה דומה או יודע מה לעשות במקרה כזה? תודה מראש, אור.

פורסם

אצלי זה גם קורה - אני מחובר דרך בזק בינלאומי.

היום - מורגשת איטיות בולטת בגלישה לחו"ל, לארץ זה בסדר.

נראה לי הבעיה בבזק

פורסם
  • מחבר

הקטע שזה קרה אחרי כל התקרית הזאת, אז אני לא יודע אם זה קשור או שזה במקרה ובאמת יש בעיות בספק למרות שהם אומרים שלא..

פורסם

בדוק את החיבור שלך מול

cables2.netvision.net.il

האם כאן הכל תקין ?

פורסם

ORrrr, לפי מה שתיארת בהתחלה, הבעיה שהייתה לך מול התשתית של בזק היא בעיה ידוע שקשורה לפרוטוקול שבו המודם יודע להתחבר (PPPOA מול PPPOE). לכן אמרו לך להחליף מודם לאחד שלא יעשה את הבעיה.

הבעיה פה יכולה לנבוע מהספקית או מהמחשב, למרות שהמחשב לא יודע סתם ככה להפלות בין שרתים בארץ לשרתים בחו"ל.

בכל מקרה, אם לצורך הבדיקה אתה יכול לחבר זמנית מחשב אחר זה יוכל להראות בבטחון אם בדובר במחשב או בספקית.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי... גם המודם הקודם התחבר בפרוטוקול PPPOE

פורסם

עם מודם פנימי? איזה דגם הוא?

פורסם
  • מחבר

פשוט כתוב עליו adsl pci modem של dynamode

פורסם

Dynamode פנימי (וגם חיצוני שבזק סיפקה בזמנו) עובד בPPPoA.

פורסם
  • מחבר

שאני מתקין את הדרייברים שלו זה נותן אפשרויות ואני מסמן את אפשרות ה PPPoE...

בכל אופן הוא כבר לא רלוונטי, אני עכשיו עם מודם נתב אלחוטי שקיבלתי מבזק(החלפתי בגלל הנוחות),

ועכשיו המחשבים לא תלויים אחד בשני.

בכל מקרה עדיין האינטרנט קופא מדי פעם.

אני אציין שגם הפילטרים בשקעים חדשים.

הדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו הוא זה שאולי האינטרנט אקספלורר 8 עושה בעיות ומעט את האינטרנט, בשביל זה אני עכשיו אשתמש בפיירפוקס לראות אם עדיין זה קורה.

טוב זה סופי, זאת הייתה בעיה באינטרנט אקספלורר 8.

נכנסתי לביטורנט וההורדה על ההתחלה התחילv במהירות נורמלית סוף סוף.

אחרי זה לא נגעתי הרבה זמן בIE.

ניסיתי להכנס לIE לראות מה קורה ושנכנסתי לסתם אתר פתאום המהירות צנחה.. יצאתי מהאקפלורר ואחרי 10 שניות המהירות חזרה.

קיצר, נפילה וזה הכל באשמת הדפדפן. מעכשיו אני על פיירפוקס :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים