פורסם 2009 בפברואר 616 שנים יש לי לוח אם מסוג Asus P4S800D, ויש לי צורב DVD SATA, מסוג Samsung SH-S183A.בחודש האחרון, פתאום, איני יכול יותר למצוא את הכונן 'במחשב שלי', ואחרי ששיחקי ברגיסטרי ע"פ הכתוב באתר התמיכה של SAMSUNG, אני עדיין לא מצליח לגרום למחשב למצוא אותו. מה עוד, שמידי פעם כשהמחשב עולה, הוא מקפיץ הודעה של זיהוי חומרה חדשה, ולא מצליח למצוא דבר. לפעמים הוא מזהה את הכונן אבל לא מראה אותו 'במחשב שלי'.ונוסף על הכל, אני לא יכול להעלות את הדיסק של Windows XP במקום הכונן הקשיח משום שבעוד שבמסך ההפעלה המחשב מזהה את הכונן, ה-BIOS לא נותן לי אותו כאפשרות ממנה לעשות BOOT.אשמח לעזרה, אני מבולבל פצצות.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר אין לי את ה DVD ב BOOT.אין לי את האפשרות לבחור אותו בכלל.וגם אין לי כונן CDROM אחר או FLOPPY... ככה שהמצב בעייתי במקצת...
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים אז ככה..לך לתפריט ה BOOT בביוסבחר ב boot divicr priority יש לך שם 1st 2nd וכו'.בחר את צורב DVD בתור 1st
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר לא הבנת ידידי,יש לי אמנם, 1st Boot ו 2nd Boot, אבל באף אחד מהם אין לי את הצורב שלי כאפשרות לבחירה אפילו.זאת אומרת, שכשאני לוחץ על הבחירה באחת האפשרויות (Boot 1st לדוגמא) יש לי שם את הכונן הקשיח הראשון ואת השני. זהו. אין יותר דבר.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים נכון..כי יש כמה סוגיםיש דיסקים קשיחיםפלופיוניתן להסרהנראה לי שהצורב ימצא בניתן להסרה (כך זה אצלי)
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר הבעיה אצלי, שהצורב פשוט לא מופיע בשום מקום ב Bios...כנראה זוהי בעיה בחיבור עצמו של הצורב ללוח אם.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר אני רוצה לעדכן את ה BIOS אבל אין לי כונן תקליטונים ולא דיסקים. ואני לא בטוח שהמחשב שלי מסוגל לאתחל את עצמו מה-USB.ואני לא מסוגל להעדכן Firmware, בגלל שתוכנות העדכון לא מוצאות את הכונן DVD שלי...
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר אין לי ברירה מה?אני משיג אחד מאוחר יותר. עוד משהו כמו שעה או שעתיים.תודה על העזרה.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר אז ככה, התקנתי את גרסת ה-BIOS העדכנית ביותר, ועדיין הצורב לא מופיע בשום רשימת BOOT, לא עדיפות ראשונה, ולא שנייה.כשהמחשב עלה הכונן הופיע לדקה, בדקתי שהוא עובד ואז הוא נעלם מ'המחשב שלי'.אני כבר אובד עצות.נראה לי שהבעיה היא או בצורב, או בכבל SATA, או בכניסה בלוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.