פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים נשמעת כל כך מתפלא מזה שמישהו מפעיל את הבטא מסטיםאז חשתי צורך לציין את העובדה שגם אני עושה את זהבאמת!
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים אני לא יודע אם אפשר אבל אתם יכולים לנסות דרך games->activate a product on steamאשמח לשמוע אם זה במקרה עבד למישהועל אחריותכם בלבד (:
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים נשמעת כל כך מתפלא מזה שמישהו מפעיל את הבטא מסטיםאז חשתי צורך לציין את העובדה שגם אני עושה את זהבאמת!אם כל הכבוד לך (ואני מתכוון לזה) איפה בדיוק רשמת "גם אני משתמש בסטים כדי להפעיל את הבטא" ?זה מה שרשמת:סטים עובד לי לא רע...אני מעדיף את העותקים שלי דיגיטלייםחבל על הנייר של החוברת והדיסק שנטחן בכונןהבטא בכל מקרה מגיעה בצורה דיגיטלית , לא מגיעה איתה שום נייר ודיסק אז איפה בדיוק הקשר למה שרשמתי לאיירונהייד?אני מתפלא שמישהו מפעיל את הבטא דרך סטים כי גם ככה הבטא בקושי עובדת פה לאנשים אז עוד להפעיל אותה דרך סטים נראה לי הרבה יותר עקום מדאבל קליק על אייקון בשולחן עבודה....
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים בעמודה של Games למטה יש לך כפתור בשם Add non-Steam Game. זה הכל זה לא מפעיל את המשחק דרך סטים "באמת". כלומר לא כמו שהשואל התכוון, המשחק לא מותקן דרך סטים או מקושר לחשבון בשרתים שלהם. זה בסה"כ קיצור דרך למשחק כדי להפעיל אותו מתוך התפריט של סטים במקום מקיצור הדרך בשולחן העבודה. אפשר גם להוסיף את וורד, הצייר ושולה מוקשים
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים כמה שאלות למבינים: 1. איך ניתן לפוצץ את המטענים בA ו B? 2. מצטער על ההבחנה הבעייתית (אני עוור צבעים) אבל אם אני בוחר לא להיות בצוות בתחילת המשחק , מי אלה החיילים ה"אפורים" ואיך אני יודע אם את מי להרוג? 3. איך אני לוקח תיק עזרה ראשונה או תיק תחמושת. המון תודה לכולם מראש. יום נעים.
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים 1.נעמד לידם ולוחץ על E כדי לחמש את המטענים , תשמע אזעקה ובסופה פיצוץ. 2.אין לי מושג איך לענות לך על זה... 3.לא צריך לקחת , פשוט עומד ליד (צמוד) או פשוט "הולך" עליהם, זה ממלא לבד את התחמושת והבריאות...
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים 1.נעמד לידם ולוחץ על E כדי לחמש את המטענים , תשמע אזעקה ובסופה פיצוץ. 2.אין לי מושג איך לענות לך על זה... 3.לא צריך לקחת , פשוט עומד ליד (צמוד) או פשוט "הולך" עליהם, זה ממלא לבד את התחמושת והבריאות... חחח תודה רבה לגבי: 2. תוכל איכשהו לנסות? 3. צריך לעמוד לידם זמן מסויים?
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים 2.אין לי מושג איך לענות לך כי אני לא מבין את השאלה , אתה לא מזהה מי איתך ומי נגדך? אם כן , זה קצת בעייתי במשחק כזה... 3.ממש שנייה , תבחר לדוגמא את הASSAULT , תירה כמה כדורים , תחליף מחסנית , תלחץ על 4 כדי להוציא את קופסאת התחמושת , תזרוק אותה (כפתור שמאלי בעכבר) ותעבור עליה עד שתשמע את המחסניות מתמלאות...
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים אם אתה עיוור צבעים זה יכול להיות קצת בעייתי במשחק כזהעד כמה אתה רואה את ההבדלים במפה בין חץ ירוק, תכלת ואדום?תצטרך לעבוד קשה על לזהות אותם לפי הלבוש, כומתה, תיק גב, ציוד וכו'לגבי נשק, פשוט תעבור על החבילה ותראה שהתמלאה לך המחסניתאם במקרה שקט מסביב אז תשמע צליל כאילו אתה דורך את הנשק כשאתה עובר מעל החבילה
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים 2.אין לי מושג איך לענות לך כי אני לא מבין את השאלה , אתה לא מזהה מי איתך ומי נגדך? אם כן , זה קצת בעייתי במשחק כזה... 3.ממש שנייה , תבחר לדוגמא את הASSAULT , תירה כמה כדורים , תחליף מחסנית , תלחץ על 4 כדי להוציא את קופסאת התחמושת , תזרוק אותה (כפתור שמאלי בעכבר) ותעבור עליה עד שתשמע את המחסניות מתמלאות... תודה, 2. אני מבין מי נגדי, כל אלה שבדר"כ אין להם סימן אבל בכל זאת יש מצבים שלא ניתן להבחין.
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים שים לב שיש אוייבים עם סימוןכשרואים אויב פעם ראשונה הוא לא מסומן אבל ניתן לסמן אותו ע"י לחיצה על Q כדי לדווח לשאר הקבוצה על המיקום שלו ואז הוא מופיע על המפה וגם מסומן במשחק עצמו עם חץ "אדום"
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים שים לב שיש אוייבים עם סימוןכשרואים אויב פעם ראשונה הוא לא מסומן אבל ניתן לסמן אותו ע"י לחיצה על Q כדי לדווח לשאר הקבוצה על המיקום שלו ואז הוא מופיע על המפה וגם מסומן במשחק עצמו עם חץ "אדום"באיזה סימון הוא מופיע?הם לפעמים אדומים ולפעמים צהובים, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.