פורסם 2010 בפברואר 215 שנים הלכת על זה חזק . דבר של אהבתי -זאת האפשרות לשים פצצות במחשב -ואז תוך שניה הם גומרים אותו. לפחות מתי שמצפצף אז יש זמן להגן -ואז יש את כל המלחמה הצמודה.
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים שם המשתמש הכוונה היא שם החייללא המשתמש של EAלגבי הסטטיסטיקות זה עניין אחר אבל אני גם חושב שהן לא יישמרו פשוט כי יש אנשים שצוברים מספיק נקודות כדי לקפוץ כמה דרגות בבת אחת אח"כ
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים ^^ כן, יהיו פה חברים שיתחילו את הretail מרמה 40 ד"א רק לי זה לא מתחבר למשחק? ואני מתכוון ל ea account, אומר לי connection failed או משהו בסגנון.
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים התייאשתי סופית מלנסות לשחק בביטא.זה פשוט מביך שאני כל יום משקיע כמה דקות טובות רק בלנסות להכנס לחשבוןסיימון, אני העברתי את המשחק לדיסק C ועשיתי לו REPAIR ועכשיו אין בעיות חיבור (כמעט)GIVE IT A TRY
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים התייאשתי סופית מלנסות לשחק בביטא.זה פשוט מביך שאני כל יום משקיע כמה דקות טובות רק בלנסות להכנס לחשבוןסיימון, אצלי זה עובד טוב מאוד, אין לי בעיות חיבור כל שהם, יש לי פעם ב... אבל זה זניח (זה אני אומר חוץ מהבאגים שיישנם וכולם מודעים להם).
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים ^כנס לפינגים נמוכים.סיימון הרגע שיחקתי והיה אחד בשם סיימון, אבל כנראה זה לא אתה כ יאמרת שלא הספקת לשחק בכלל.מתי שהסתיים המשחק שמעתי מישהו מדבר ,בכל אופן איך אפשר לדבר במשחק הזה? צריך להוריד איזה תוכנה לא.? וממנה כולם נכנסים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים ^כנס לפינגים נמוכים.סיימון הרגע שיחקתי והיה אחד בשם סיימון, אבל כנראה זה לא אתה כ יאמרת שלא הספקת לשחק בכלל.מתי שהסתיים המשחק שמעתי מישהו מדבר ,בכל אופן איך אפשר לדבר במשחק הזה? צריך להוריד איזה תוכנה לא.? וממנה כולם נכנסים.יש שרת לHWzone?אגב, יש דרך לשכב?
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים ניתן לדבר ע"י לחיצה על ALT שמאלי.אני לא יודע מי שומע אותך כל הקבוצה או רק הצוות.
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים שומעים רק הצוות שאתה נמצא בה.אם אפשר לדבר אז למה אף פעם לא שמעתי אף אחד. [חשבתי שאיאפשר כרגע]אז אתה אומר הכפתור ALT .תגיד כמה הכי קיבלת בניקוד הכללי?
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים אם אתה מדבר על הניקוד הסופי (כולל על הaward) משהו כמו 15000 קיבלתי 22 מדליות.הכפתור ברירת מחדל זה ALT שמאלי.
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים אז אם אני לוחץ עליו -ישמעו אותי -אוקיאני חושב שלי הכי גבוה זה מה שעכשיו שיחקתי [את האחרים לא שמתי לב]http://www.upit.ws/picture.php?file=0151fa6415170.JPG
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים עם הזמן יש פחות מדליות זמינות.. לכן הניקוד הסופי יורד בהדרגה.לכן הייתי מתייחס יותר לניקוד הרגיל ולא לסופי (שכולל את הבונוס [award score, בתמונה שהבאת הוא 19,000]).
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים יפה, גם אצלי זה היה במשחק הזה.לגבי הדיבור יצא לי לדבר עם משהו שלא היה בצוות שלי, אבל אז היינו רק 2 בכל הקבוצה.עם הזמן יש פחות מדליות זמינות.. לכן הניקוד הסופי יורד בהדרגה.לכן הייתי מתייחס יותר לניקוד הרגיל ולא לסופי (שכולל את הבונוס [award score, בתמונה שהבאת הוא 19,000]).אתה בטוח? אני באותו משחק מקבל הרבה פעמים מספר של מדליות זהות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.