עבור לתוכן

Battlefield - נכון שהתגעגתם לכותר חדש?

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אני חייב להגיד שאני קונה את המשחק ישר שהוא יוצא בלי לחשוב פעמיים בכלל!!

יש מצב לאיזה מכירה קבוצתית של ארקדיה סימון ? :smile1:

שאלה שאותי אישית מאוד מענינת - חוץ ממסוקים , יהיו כלי טייס אחרים במשחק ? ( מטוסים כמובן :smile1:)

דבר שניה האם קראתי נכון והכרטיס המסך המומלץ הוא 260GTX שהוא המקביל בעצם ל4870 ? :o :o

• תגובות 2.2k
  • צפיות 159.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אכן זה משחק שחייב לקנות "a must buy" אחרת מי שלא יקנה אותו יפספס את המשחק האדיר הזה, לגבי כלי הטיס לפי מה שאני יודע הם לא מתכוונים להוסיף מטוסים (בBF3 יהיו) אבל בכל זאת יש את המזל"ט (מסוק זעיר ללא טייס)ועוד כמה מסוקים וכמובן שיש עוד מבחר של רכבים שונים.

כן הדרישות המומלצות הן של כרטיס מסך GTX260 לי יש GTX280 OC אז קרוב לוודאי שאני אוכל לשחק על גראפיקה ברמה גבוהה.

פורסם

אני בBF2 חרשתי על המטוסים נורא אהבתי אותם והיה לי מאוד נוח איתם גם מהבחינה של לעזור לקבוצה , מסוקים גם אהבתי אבל אין על מטוסים :jump:

ותודה על התגובה המהירה :yelclap:

גם התאריך היציאה נורא קרוב ליום הולדת ועד אז יהיה לי CF או 5850/70 :cool2:

פורסם

וואו מפה די מדהימה אני חושב שהם גם שיפרו את הרובים מבחינת הקונטראסט (השחור נראה שחור המתכת יותר מתכתית ורואים את הברק בצורה יפה על הרובים אהבתי) או שזה פשוט השינוי בתאורה שמתאימה לג'ונגל שגורם לזה להיראות ככה בכל מקרה זה נראה שזה הולך להיות די טוב 8).

רק לא הבנתי דבר אחד המפה הזאת היא אותה מפה שהופיעה במגזין gamestar?

95o6xz.jpg

פורסם

הנשקים נראים משמעותית פחות טוב מאשר BC1, לפחות כך המצב בבטא.

פורסם

אני מסכים שהם נראים פחות טוב בבטא במפת המדבר אבל לפי מה שראיתי במפות החדשות האחרונות שהם הראו לנו בטריילרים אפשר לראות שהרובים בהחלט נראים טוב יותר מאיך שהם נראים בבטא ויותר כמו רובה אמיתי ולא רובה שמורכב מפלסטיק דהוי מבחינתי בכל מקרה הרובים נראים טוב כרגע ואני די מרוצה.

פורסם

בתגובות של הוידאו על מפת הג'ונגל בבלוג של DICE משהו רשם שיש m14 במשחק ושהוא שם לב לזה ברקע של הראיון האחרון ביותר של gamespot אם זה נכון זה אומר שכנראה חסרים לפחות 4 רובים חדשים שהם לא כללו בבטא (בבטא יש רק 42) יוזר נוסף הבחין ברובה החדש ("muttski11lz " מהפורום הרשמי של BFBC2) והיוזר בשם ""WDAOPTIMUS" מהפורום הרשמי של BFBC2 היה בפרזנטציה של DICE והוא טוען שראה שם במשחק את הרובים m14 g1 ו-g3

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/866271-bfbc2-reveiw.html

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/353637.page#3380754

פורסם
פורסם

המשחק הזה שווה...רק חבל שהנשק - שימו לב בשניה 0:36 נראה קצת מצועצע....

פורסם

בסירטון הקודם היה שם נשק די מגניב.

לגבי מה שאתה מדבר זה נראה סתם נשק שרק שידרגו אותו.[br]פורסם בתאריך: 24.12.2009 בשעה 00:24:17

נראה שקשה לתפוס [להשמיד] את הטרקטורון . . . . מתחמק :D
פורסם

ה-RPG נראה מאוד ריאליסטי. :)

פורסם

זה לא אומר שאתה מטיס אותם ,אלה רק שליחה להפצצה נקודתית :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים