עבור לתוכן

Battlefield - נכון שהתגעגתם לכותר חדש?

Featured Replies

פורסם

אל תשכח שהמפות ענקיות ללכת עם רובה בלי טנקים ורכבים לא יתן לך הרבה , יש מפות קטנות שמתאימות לזה , הגדולות מחייבות שימוש ברכבים.

• תגובות 2.2k
  • צפיות 160.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נכון, ואני מעדיף תקטנות. -זה גם מה שהכי הולך [המפה בBF2142 ].

מקווה שיהיה תמפות הללו.

פורסם

אז מה הקטע לשחק בבאטלפילד, שחק כבר ב-CS או משהו בסגנון.

פורסם

זה לא משנה הגודל של המפות, המשחק בכלל לא דומה ל CS. גם לי יש BF2142 אבל אני מקושי משחק בו, תאמת המפות הקטנות יותר טובות, אין מה לעשות. בגדולות חצי מהזמן אתה מבזבז על לחפש את כולם.

פורסם

אני לא מדבר על הגודל של המפות אלא על הרעיון של לשחק בלי רכבים על מפות שמתאימות ל16-24 איש. כל הרעיון בסדרת BF הוא על מפות גדולות עם 64 איש ושימוש ברכבים.

פורסם

זה מה שטוב ,יש מפות קטנות ומפות גדולות [גם בקטנות אפשר לשחק עם רכבים וטנקים]

אבל מה שאני רואה -המפות הקטנות יש להם הכי ביקוש.

במפה קטנה אפשר לשחק בכיף עד 35 איש [אפשר גם מעל -אבל זה כבר לא מתאים]

אם לא יהיה שרת ישראלי -ואז לא יהיה פינג נמוך,קשה לשחק במפות הגדולות יש הרבה עומס.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סרטון חדש שכרגיל נראה מבטיח.

Battlefield Bad Company 2 Limited Edition Unlocks

he Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition delivers six special customizations early to give players a day one advantage in multiplayer matches. Four vehicle warfare unlocks will immediately enhance the Battlefield: Bad Company 2 best-in-class online vehicle warfare experience, delivering extra firepower, radar, and armor for the vehicles. Additionally, the tracer dart attaches to any enemy vehicle and allows RPG-toting teammates to track, lock on, and destroy their adversary. Seasoned veterans of Battlefield 1943™ will be able to immediately re-acquaint themselves with two classic and highly powerful weapons, the M1A1 submachine gun and the M1911 pistol.

The full list of six unlocks are as follows:

Four vehicle warfare unlocks

· Improved Vehicle Armor – An up-armor package is mounted on all vehicle types, decreasing the effect of both explosive and penetrating warheads, significantly improving vehicle survivability.

· Supreme Vehicle Firepower – Additional weapon packages are mounted for the driver of all armored vehicles, greatly expanding the range of targets the vehicle can successfully engage and destroy.

· Vehicle Motion Sensor – Use this electronics warfare package to locate enemy units in direct proximity to the vehicle.

· Tracer Dart Pistol – This magnetic dart attaches to any vehicle surface, allowing squad members to track, lock on, and fire rockets onto moving targets even beyond line of sight.

Two classic Battlefield 1943™ weapons

· M1A1 Submachine Gun – Reliable but heavy this classic weapon is a powerful force in the hands of any Battlefield veteran.

· M1911 Pistol – Highly customized M1911 are favored for its dependability and the power of its large .45 caliber round.

Battlefield: Bad Company 2 will be available on March 2, 2010 in North America for the Xbox 360® videogame and entertainment system, the PlayStation®3 computer entertainment system and the PC. The game will be available on March 5, 2010 in Europe.

* The Limited Edition will be sold while supplies last. So reserve your copy now!

http://blogs.battlefield.ea.com/

עטיפות למשחק :

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2009/10/29/battlefield-bad-company-2-packshots.aspx

פורסם

פשוט בזיון הקטע הזה של אקסטרא לחלק מהגרסאות. ולא מדובר פה על סקינים או משהו כזה, זה ממש כמו ציטים.

לפחות אני מקווה שזה יהיה ניתן לפתיחה למי שלא הזמין את הגרסה הזאת.

פורסם

זה דבר שכל אחד בסוף יקבל,אבל בדרגה מסויימת. אלה שהזמינו את החבילה המדוברת יקבלו את התוספות האלה בדרגה הראשונה.

מנהג כזה נהוג אצל EA כבר הרבה זמן

פורסם

לא נהוג זמן מה, אלא רק מאז BF:BC וגם אז זה היה רק נשקים ולא יכולת לראות דרך קירות או שריון עבה יותר או מכונת יריה נוספת בטנק. בנוסף זה לא ברור מהסירטון אם האנלוקים האלו יהיו זמינים לשאר השחקנים בסופו של דבר.

פורסם

אבל זה כתוב בשורה הראשונה של הציטוט...

והמנהג נהוג בסדרת BF מBC אבל בכללי, ברבים ממשחקי המולטי של EA היה את היתרונות לחברה עם גרסאת האספנים, לפחות יתרונות זמניים (בואו לא נריב על זה ולא ניסטה מהדיון)

יש חדש על התמיכה של המשחק בDX11? היא תיהיה בכלל?

פורסם

המנוע של המשחק לא תומך ב DX11, אם הם שינו את התאריך של גירסת המחשב בשביל זה זה ממש מפגר. הם אמרו שהם יוסיפו DX11 אבל עדיף שיעשו את זה למשחקים הבאים ולא לזה.

פורסם

למה לא? TESSALATION יכול לעשות מסתם משחק יפה משחק שישאיר רושם עמוק רק מאיף שהוא ניראה...

וניראה לי הם דיברו על BF1943

פורסם

נראה מה זה מפתה, אחלה סירטון! :)

פורסם

סוף סוף סרטון חדש :)

הוידאו הזה קצר אבל יש בו די הרבה פרטים מעניינים.

איך שהבנתי גם מי שלא קנה את הגרסא המיוחדת יוכל לעשות "אנלוק" רק בהמשך המשחק אחרי שהוא עולה בדרגה.

רק לא הבנתי 2 דברים :

תהיה אפשרות לעשות אנלוק גם לרובים המיוחדים של 1943?

המשחקיות במולטיפלייר של BFBC2 תהיה מהירה מאוד כמו ב COD MW?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים