עבור לתוכן

Battlefield - נכון שהתגעגתם לכותר חדש?

Featured Replies

פורסם

:-[ :-[ :-[ לא נראה לי שהטרנטה שלי תניע עם המשחק הזה .

לפחות החיילים נשמעים פה יפה .

כי בבטלפילד 2 כולם נשמעים כמו כוסיות :lol: :lol:

במיוחד זה שאומר GIVE ME A RIDE (שנשמע כאילו הוא עוד רגע בוכה)

• תגובות 2.2k
  • צפיות 159.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה יודע איזה מעצבן זה שב BAD COMPANY1 בטלו את האופציה לתקשר עם אנשים ברשת עם משפטים כמו ב BF2?

המשפט GIVE ME A RIDE היה עוזר המון...

מקווה שיחזירו את האופציה הזאת במשחק השני.

פורסם

x-boy_24 חהחהחה הצחקת אותי "במיוחד זה שאומר GIVE ME A RIDE (שנשמע כאילו הוא עוד רגע בוכה)" :lol: :lol: LOL

פורסם

אני חייב להגיד אבל הם עשו את הפזיקה כל כך מציאותית שקשה למצוא כיום משחקים שהפיזיקה כי כזאת.

תראו אפילו איך הם רצים או הולכים, אשכרה כמעט כמו אנשים מציאותיים.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון להרס, כי חוץ מזה אין שום דבר מציאותי בכל סידרת באטלפיילד.

פורסם

הוא כתב על BF CO2 .. -לפי הסירטונים בנתיים נראה לו די מציאותי -ההליכהה של החיילים וכו'..

פורסם

הוא כתב על BF CO2 .. -לפי הסירטונים בנתיים נראה לו די מציאותי -ההליכהה של החיילים וכו'..

ברור לבאטלפילד החדש!

זה נראה המשחק לו כולם ציפו, הלוואי וזה מרגיש באמת ככה.

הייתי רוצה את הטרוריסטים רעולי פנים שנראים כמו אנשי חמאס או משהו כזה... ככה אפשר להרגיש יותר בקרב. :)

נ.ב. האתר הזה עדיין איטי!

פורסם

יש שם אחד כזה ,לא?

אני יודע זהוא התכוון לBF החדש ,אבל הוא כתב כאילו יצא לו לשחק בו.

בנתיים לפי הסירטונים נראה בוודאי שונה מכל שאר סידרת BF .

פורסם

זה לא משנה, BF אף פעם לא הייתה סידרה שאפילו התיימרה להביא ראליזם. ואין שום סיבה שהמשחק הזה יהיה שונה. אם כבר המשחק מהסדרה שהפיזיקה בו הייתה הכי קרובה למציאותית הוא 1943, שזה מצחיק כי חוץ מהפיזיקה הוא הכותר הכי ארקיידי בסדרה.

פורסם

המשחק הא לא כמו Operation Flashpoint 2 [וטוב שכך]

בסך בכל הבחור ציין על הגרפיקה ואיך שהחיילים רצים -נראה די קרוב למציאות.

פורסם

אי אפשר להתעלם מהמאפיינים של הריאליזם שבכל זאת קיימים במשחק שאפשר לראות פה ושם כמו הדמויות שזזות והסאונד המדהים והגראפיקה המרשימה והמציאותית אבל יש למשחק גם צדדים קצת פחות ריאליסטיים כי זה בא על חשבון הסינמטיות והכיף שDICE רצו שנראה במשחק ולכן זה גם נראה קצת ארקיידי,

עדיף שזה יהיה לכיוון סגנון ארקייד/ריאליסטי ושהיה כיף לשחק בזה מאשר שזה יהיה מאוד ריאליסטי לחלוטין (מבחינת האופי של המשחק) ואז זה יהיה פשוט משעמם כמו Arma II

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

אי אפשר להתעלם מהמאפיינים של הריאליזם שבכל זאת קיימים במשחק שאפשר לראות פה ושם כמו הדמויות שזזות והסאונד המדהים והגראפיקה המרשימה והמציאותית אבל יש למשחק גם צדדים קצת פחות ריאליסטיים כי זה בא על חשבון הסינמטיות והכיף שDICE רצו שנראה במשחק ולכן זה גם נראה קצת ארקיידי,

עדיף שזה יהיה לכיוון סגנון ארקייד/ריאליסטי ושהיה כיף לשחק בזה מאשר שזה יהיה מאוד ריאליסטי לחלוטין (מבחינת האופי של המשחק) ואז זה יהיה פשוט משעמם כמו Arma II

רוצה לחזק , אחד הדברים שהורגש בו שיפור עצום במעבר בין BF2 ל BAD COMPANY היה בעיקר האפקטים הויזואלים , הסאונד המדהים והראליסטי וכמובן מנוע ההרס המיוחד והמדהים של המשחק.

אני לא אשכח איך כשפעם ראשונה כששיחקתי ב BAD COMPANY כשהכנסתי את הדיסק שקניתי ב20$ משומש, הייתי בטוח שאני אקבל BF 2 מסורס לקונסולות עם קצת סינגל פלייר נחמד.

בפועל עד היום בכלל לא נגעתי בסינגל פלייר ואני זוכר איך נדהמתי מהסראונד המדהים ומהאפקטים של ההעשן הפיצוצים והיריות שלא זכור לי שראיתי בשום משחק אחר בקונסולות לפני.

במשחק השני כשהתעמקתי קצת יותר בסרטונים ובפרטים הויזואלים והטכניים , ראיתי שהם לקחו את הכל צעד אחד קדימה לדוגמא:

אפקט העשן , אחרי פיצוצים קטנים וגדולים נראה עשן מאוד ריאליסטי שתמפזר בצורה מאוד אמיתית וטובה יותר מהמשחק הקודם :

ניתן לראות את זה כאן כאשר הטנק מתפוצץ ב 0:18

http://www.gametrailers.com/video/battlefield-moments-battlefield-bad/57022?type=flv

אפקט ההרס עכשיו גם תופס לגבי מקומות מסתור קטנים כמו בטונדות וקוביות עץ ומתכת: 0:32

שום מקום כבר לא בטוח כמעט במשחק החדש כולל מבנים שעכשיו אפשר להרוס אותם עד היסוד , דבר שהיה גם במשחק הקודם אבל רק בצורה חלקית ,

הפעם כבר ראינו בסרטון מישהו נלכד תחת הריסות מבנה כשמסוק מתקיף אותו : 1:19

http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-battlefield-bad/56417

פורסם

אז יותר קל למות יהיה -נראה אם אני יאהב את כל ההרס הזה.

טנקים וכל הדברים האלה [בהתחלה זה כיף] אחר כך תן לי רק רובה ויאלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים