פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים ראיתי את הסינגל אצל חבר (מה נעשה) .הוא לא רע,דווקא ההמשך נראה יותר מעניין. אבל כמובן שהמשחק כמו תמיד נועד לרשת.
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים ראיתי את הסינגל אצל חבר (מה נעשה) . הוא לא רע,דווקא ההמשך נראה יותר מעניין. אבל כמובן שהמשחק כמו תמיד נועד לרשת. בדיוק מה שאני אומר
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים תקבל קוד (בתוך המשחק) ודרכו תוכל להוריד.אתה מתכוון לDLC?מה זה בכלל? מישהו יכול להסביר?
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים DLC = Downloadable contentבמקרה הזה אנחנו מקבלים 2 מפות.תודה!ואת כל שאר המפות צריך לקנות?
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים לא. קנית את המשחק? יופי, קיבלת אוטומטית את המפות שמגיעות איתו. מעבר לזה אתה מקבל קוד VIP שאיתו אתה יכול להוריד חבילה שכוללת עוד 2 מפות ---> בחינם. וזהו. אין עוד מפות.
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים על חשבון זה בא הסינגל שיותר מושקע. מה אתה צריך את זה? תתאמן במצב אמיתי. .......
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים יהיה אפשר לשחק נגד בוטים כמו ב BF2? הבוטים ב bf2היו ככ עלובים, רק מלשבת על המקלדת הייתי הורג 8 :-\ :-X
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים לא מזמן סתם שיחקתי בBF2142 נגד בוטים -התוצאה היית 108 הריגות ומיתה 3 - לאכול אותם כמו לחמניות בוקר.טוב שהורידו את זה
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים לא. קנית את המשחק? יופי, קיבלת אוטומטית את המפות שמגיעות איתו. מעבר לזה אתה מקבל קוד VIP שאיתו אתה יכול להוריד חבילה שכוללת עוד 2 מפות ---> בחינם. וזהו. אין עוד מפות. אתה בטוח שיש רק עוד 2 מפות?? אם אני זוכר נכון , מגיעות עם המשחק 8 מפות + 2 של הDLC בDAY ONE ועוד 2 מפות שישוחררו בהמשך החודש או בתקופה הקרובה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.