עבור לתוכן

Battlefield - נכון שהתגעגתם לכותר חדש?

Featured Replies

פורסם

חחח ,זה לא היה כל כך קשה ניובי וואן קניובי... :lol:

• תגובות 2.2k
  • צפיות 161k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני esaly אגב :)

פורסם

אני במשחק-

1-Nike-1

כשתרשמו את ה-1 הראשון אז אוטומטית זה יוסיף 0 לפניו (כלומר שתראו 01 במקום 1): זה בסדר גמור, זה בכל זאת מוצא אותי.

לגבי ה-in game store

http://multiplayerblog.mtv.com/2010/02/16/battlefield-bad-company-2-features-mass-effect-2-style-dlc-access-code-in-game-store

למי שרוצה לקצר את ה-splash screens שבהתחלה..

Here is a blank bik file to replace the introduction EA logo and dolby digital movie files so that you can launch the game more quickly (with all the CTD's). blankbikbf2.rar Put it in your bad company 2/output/win32/movies folder and rename it to ea_logo_hd.res and dolbydigital.res Obviously backup those 2 files before you start messing around.

פורסם

OMG

לא יכול לשחק... פשוט לא יכול! כל שנייה או LOST CONNECTION TO EA ONLINE או DISSCONECTED FROM SERVER!

מזה החרא הזה? עידכון לא אמור לשפר ?

פורסם

מקסים - שיחקתי שני משחקי ברצף , בשני גם הייתה לי את הבעיה הזו ומאז לא שיחקתי היום , אני מקווה שזה יסתדר בקרוב..

פורסם

תרשמו פשוט את הניק שלי תמצאו אותי,

J0HNiE

הO זה בעצם אפס...

פורסם

חחח היה מצחיק...

ooh!!! I'm sniper I'm a sniper I'm a sniper .....No You Are NOT!

פורסם

nice ! thanks

פורסם

בכל מקרה אמור לצאת היום פאץ' של איזה 24MB.. כך מסרו בפורום של EA מצוות המפתחים של המשחק.

אבל אני לא חושב שיש טעם לסמוך על כך, כרגיל יתכן שזה ידחה או שיהיו בעיות ועיכובים.

פורסם

הלוואי וכל השחקנים יראו את הווידיאו הזה... שיחקתי במשחק (היחיד שהצלחתי לסיים בלי להתנתק) שבו אנשים היו ניכנסים לטנק וישר טסים קדימה למרות שאני מבקש להכנס ואפילו משחרר פגז בטנק כדי להפנות את תשומת ליבו של הנהג... חבר'ה שניכנסים לATV עויין שנישאר לו 14 HP וממשיכים להלחם "בגבורה", טייסי קמיקדזה שהורסים מסוק שלם בשביל להכנס בביניין שנימצא מאחוריו (ולרוב הוא ריק מאוייבים) וMEDICS שחושבים שמקלע כבד יותר חזק משוטגאן בטווח קרוב והDEFEBLURATOR סתם ליופי...

פורסם

הצלחתי לתקן את בעית "ניתוק אחרי 5 דק".

פתרון אפשרי, מיועד לWin7 אך כנראה שימושי גם ל-XP

Run > regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\NetBT\Parameters

שנו את ערך "SessionKeepAlive" מ-3600000 ל-1600000

מקווה שעזרתי.

פורסם

כן, הביאו את זה בפורום של EA...

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc-beta/893842-disconnection-after-5min-possible-solution.html

נ.ב. זה היה צפוי..

We just got the results back from QA for the new patch version and unfortunately it isn't good news. Multiple CTD's and performance issues. This of course means we won't be releasing a patch today.

Sorry guys, maybe tomorrow

I'll keep you updated with our plans during tomorrow.

פורסם

כל הכבוד שהם לא משחררים את הפאטץ' הזה , עדיף לחכות קצת ולקבל פאטץ' שיתקן יותר משהוא יהרוס....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים