פורסם 2009 בפברואר 616 שנים שלום, אני מעוניין לקנות קיט של קירור מים יד שניה. בהמפרט של החברה כתוב שלמשאבה יש אורך חיים של 20000 שעות משמע כמעט 3 שנים והאיש שאני קונה ממנו אומר שזה היה בשימוש בערך ככה (כלומר אני מעריך שזה לא היה דולק 3 שנים ברצף) אבל עד כמה הזמן שהחברה מציינת על אורך החיים של המוצר הוא באמת קרוב לאמת כלומר נגיד שעבר על המשאבה 18000 שעות האם עוד 2000 שעות היא תשבוק חיים או לא?בתודהעידו
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים האם תישבות 100%? לאהאם יש סיכוי לזה שהיא תישבות? כן, גדול הרבה יותר ממתי שהיא הייתה חדשה
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים אי אפשר לדעת בוודאות..אבל על כמה מקרה קח את העניין בחשבון..דרך אגב איזה קיט אתה רוכש?
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים אי אפשר לדעת אבל אני ממליץ לך לחפש משהו אחרזה כמו אוטו שעשה 300 אלף קילומטר, הוא לא בדיוק חדש, עבר זמנו
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר כן אבל המחיר מאוד אטרקטיבי - 100 ש"ח לכל הקיט...giagbyte gallaxy (לא הגרסה השניה אלא הראשונה)
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים במקרה כזה עושים חשבון מה משתלם לך יותר, קח בחשבון בפקטור המחיר של ה100 ש"ח + מחיר משאבה חדשה לעומת מחיר של קיט חדש.מה משתלם לך יותר ?זה מה שתקנה אם כסף זה הבעיה שלך !
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים סביר להניח שהוא לא כיבה יותר מדי את המחשב...אולי לא שלוש שנים רצוף.אבל לדעתי המשאבה בהחלט גמורה,וכדאי להשקיע באחת חדשה.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים פותח התרד...המשאבה הנ"ל לא הכי חזקה (בערך 400 L/H)..ככה שגם אם היא תשבוק חיים..לא חסר משאבות "זולות" וחזקות יותר..השאלה שלך היא אם אתה רוצה להעסק עם קירור מים עכשיו..או להישאר עם הקירור אוויר שיש לך..שכן אם המערכת קירור מיועדת למערכת שלך...שיפור מהפכני אתה לא צפוי לראות..שכן יש לך קירור אוויר טוב..
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים גבר אני מיצטער להודיע לך אבל קניתי את הקיט הזה היום המחיר נמוך בגלל שהיה לו קורוזייה אבל שמתי חומר ועובד מצויין באמת היה אחת הקניות הטובות שעשיתיקניתי את הקיט כי רק הבלוק עולה 100 שקל מקסימום תלך משאבה עדיין זוליש עוד אחד שמוכר אבל הוא רוצה 500 וזה גלקסי 2
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים קורוזיה בבלוק ? מה עם המשאבה ? איך היא מתפקדת (לא סתומה או משהו)?מה עם טמפ' ?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים המשאבה עובדת עוד לא הרכבתי למעבד אני יתן למערכת לרוץ קצת עם חומר נגד קורוזייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.