פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אני הולכת לקנות מקרופון ואוזניות להקלטה..רק לפניכן הייתי מעוניינת להתייעץ אתכם מה אתם ממליצים לי?-האם אתם מכירים תוכנה זולה וקלה להפעלה במחשב בשביל הקלטות באיכות טובה?-האם אתם יכולים להמליץ לי על מקרופונים/אוזניות?תודה לכל העונה =]
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים אני דווקא ממליץ על AUDACITY שהיא חופשית והרבה יותר נוחה לשימוש מ-SOUNDREC
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר אני לא מכירה אף תוכנה של הקלטות לכן פניתי אלכם...אם הייתם מפרטים יותר מה ניתן לעשות בתוכנה זה היה עוזר =]תודה.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר מה את מתכוונת להקליט ומה את צריכה בתוכה?אני מתכוונת להקליט את עצמי שרה,לשם כך אני רוצה תוכנה שתוכל לספק לי הקלטה באיכות טובה שקלה להפעלה.אם אתה מכיר תוכנה כזו זה יעזור מאוד =] תודה.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים קודם כל יהיה לך צורך במיקרופון איכותי, אקוסטיקה מתאימה וכרטיס קול טוב רק בשביל ההתחלה.אם שום הבדל בתוכנות שאת מקליטה איתן כי אחרי זה ניתן לאזן הכל עם תוכנה לעריכת קול.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר קודם כל יהיה לך צורך במיקרופון איכותי, אקוסטיקה מתאימה וכרטיס קול טוב רק בשביל ההתחלה.אם שום הבדל בתוכנות שאת מקליטה איתן כי אחרי זה ניתן לאזן הכל עם תוכנה לעריכת קול.האם אתה מכיר מיקרופון אכותי וכרטיס קול טוב במכיר סביר?תודה.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים אין צורך לצוטט תגובה מעליך.יש ציוד סטודיו מקצועי שעולה לא מעט כסף במידה ואת רוצה להגיע לתוצאות מקסימליות אבל השאלה היא מה באת את צריכה והאם אפשר לבצע את זה בהשכרה של שעה באולפון הקלטות ממוצא עם EQ רציני וכל התוספות מסביב.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר אני לא רוצה רמה כל כך גדולה של אכות...אני מעוניינת לציוד קל לשימוש וזול שכולל רק אוזניות מקרופון ותוכנה להקלטה.אני לא מעוניינת באיכות כמו שבאולפן הקלטות אלא רק באיכות טובה שאוכל להשתמש בה בבית.תודה. =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.