פורסם 2009 בפברואר 516 שנים יש לי MP4 של SANSA דגם E260. לפני חודש-חודשיים התחילו לי בעיות בחיבור שלו למחשבהעניין הוא שזה קורה רק במחשב שליכשאני מחבר אותו למחשבים אחרים הכל בסדר.איך שאני מחבר אותו (וזה לא משנהה לאיזה כניסה של USB במחשב, ניסיתי את כולם) המחשב עושה ריסטרט או לחילופין נתקע בלי שום יכולת להגיב לכלום חוץ מלחיצה ארוכה על כפתור כיבוי/ריסטרט.אני לא יודע אם זה בעיה של המכשיר, של הווינדוס, של הפורטים של הUSB, או של הציוויליזציה המודרנית.יש לכם מושג אולי מה זה יכול להיות?אשמח אם תעזרו ליזה משגע אותיתודהרז
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים תראה רז...אם זה קורה רק במחשב שלך זה לא בעיה במכשיר זה בעיה במחשב,קודם כלאני מאמין שיש איזה התנגשות בחומרה משהו שקשור אליו...תנסה למחוק את הדרייבר שלו מהמחשבתנסה להכנס במקש ימני על המחשב שלי לmanage ואז ל device manager ותמחק משם אולי זה יעזור..עשית לו איזה עידכון תוכנה או משהו?...אם יש עוד פרטים שנראה לך קשורים לבעיה תרשום פה
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מהנסיון שלי גם לי פעם זה קרה מספר פעמםים במחשבים קצת יותר ישנים כאשר מחוברים כמה וכמה חיבורים על ה USB אז הספק קרס לי ועשה ריסטים או שלא זיהה בכלל את ההתקן שהוכנס .
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר כן אבל זה לא שהUSB מפוצץ חיבורים.כולה העכברואז גם ה-MP4וזהואני אנסה למחוק את הדרייבר ואעדכן מה קורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.