פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אני מעוניין במעבד 9550 Qלוח אם אני חושב על אסוס P5 מסוייםיש כ"כ הרבה שאיני יודע מה מתאים לי אולי P5Qזכרונות אין לי מושג מכל התזמונים למינהם שראיתי מה מתאים ליאני רוצה 4 Gהארד דיסקים חשבתי על WD 500כרטיס מסך אני חושב שאלך על 9800 או קוודרו טרם הוחלטמארז המליצו לי על ANTEC 6580 מגיע עם ספק 430 וואטאין לי כל כוונה להתעסק עם אובר קלוק לא מבין בדברים האלוהמחשב אמור אך ורק לערוך וידאו . (זהו עיסוקי )חשוב לי יציבות ואמינות המערכתכמו כן אם מישהו חושב שכדאי ללכת על קור 7 אשקול את הענייןלמרות שזה מייקר .מעדיף להשאר תקציבית במפרט ה 9550 Qלא צריך לתת לי מחירים. אסתפק בהמלצה לרכיבים מתאימים .תודה לעוזרים
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אתה יכול לפרט עוד קצת?באיזה תוכנה אתה משתמש?באיזה פורמט אתה משתמש?מה אורך הסרטים (נגיד 90%) שאתה עורך?מאיפו אתה דוגם את הוידיאו?אתה עורך/מתכוון לעבוד עם סרטי HD?
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר אתה יכול לפרט עוד קצת?באיזה תוכנה אתה משתמש?באיזה פורמט אתה משתמש?מה אורך הסרטים (נגיד 90%) שאתה עורך?מאיפו אתה דוגם את הוידיאו?אתה עורך/מתכוון לעבוד עם סרטי HD?אז ככה . התוכנות הם אדיוס / פרימייר פרו .הפורמט כרגע הוא DV בקרוב גם HDV / HD הדגימות ב DV נעשות דרך FW ב HD זה העברת קבצים מכרטיסים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.