פורסם 2009 בפברואר 516 שנים שלום לכולם ..יש לי בעיה כזאת ...(קודם כל יש לי מודם aztech 600e ואינטרנט 4 מגה) אז כשאני עושה משהו באינטרנט(זה מיתחבר ללא כל בעיה ) פשוט קופא לי המחשב לדוגמא עם אני ניכנס לאקספלורר המחשב קופא נגיד סתם משחק משחק רשת המשחק קופא פשוט איך שהמחשב קולט איזה תזוזה ברשת הוא קופא .....הישתגעתי כבר אפילו פירמטתי את המחשב וזה לא עובד בבקשה אני חייב עזרה ....
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים תתקין FIREFOX ותראה אם זה קופא גם עם FF.תתקין ותסרוק ותנקה עם MALWARE BYTES
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים כמו שאמרו תעשה ניקוי CACHE ונסה גם עם FIREFOX1. האם הוא קופא לכמה שניות או לא מגיב עד להפעלה מחדש ?2. כנס ל SAFE MODE עם NETWORK , האם קורא אותו דבר ?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים אני יודע שהפוסט שלי ישמע מוזר - אבל ראיתי את זה קורה... ועד שפתרתי זאת כמעט השתגעתי... האם אתה מחובר לנטוויז'ן או ברק?אם כן תשנה את ה-DNS לכתובות הבאות - 212.143.212.143194.90.1.5כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר 1. זה לא קשור לדפדפנים או לניקוי אני מדבר על זה שאפילו שאני מנסה להיתחבר לאייסי זה ניתקע יענו כל תזוזת אינטרנט .2 . המחשב קופא תמידי כך שחייב לעשות הפעלה מחדש למחשב.3. לא ניסיתי סייף מוד אני ינסה תודה .4. גבריאל תודה לך אחי אבל יש לי בזק אז לא עוזר כל כך
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים בזק או כבלים לא משנה, אתה עדיין מחובר לאותם DNS של הספקיות.תנסה את מה שהוא הציע
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים בזק או כבלים לא משנה, אתה עדיין מחובר לאותם DNS של הספקיות.תנסה את מה שהוא הציעקיבוע DNS עשוי לשפר ייצוב חיבור קו אינטרנט ?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים לא לשפר שום דבר אבל לעזור בבעיות של resolve למרות שאני בספק שזה קורה לעיתים קרובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.