עבור לתוכן

32 LCD ללכת על הסמסונג או הLG החדשה SCARLET ?...

Featured Replies

פורסם

לסמסונג יש יותר מדיי דגמיי 32 אני כבר מבולבל !! איזה נותנת את התמונה הטובה ביותר ? מישהו ניסה ? ראה ? השווה ?

יש את זו :

LA32R81B

זו :

LA32A450

וLG יש את החדשות - דגמי הסקארלט :

Scarlet 32LG60UR

מה עם זו ולמה היא 500 שקל פחות מה"60UR" ..?

ו32LG32RוLG

מישהו השווה בין איכויות התמונה של הסמסונגים החדשים ה32 ל SCARLET 32 של LG ויכול לתת דיעה ?

תודה

ישמש בעיקר לסרטי DVDRIP ולפעמים סרטי 720P ...(אולי קצת משחקים).... :xyxthumbs:

?

תודה .

פורסם

אני לא מבין בדגמים של הסאמסונג אבל דבר אחד אני יודע

תתרחק מהסקארלט הזאת כמו מאש

עדיף שכבר תיקח טושיבה 32 מאשר הסקארלט הזאת, טלויזיה נוראית.

פורסם

קח סמסונג, הן הכי טובות למחיר להן היום.

ודיי פשוט להבין מה לקחת:

1. הכי חשוב אל תיגע בכל דגם שלא נגמר במספר בסגנון X50 (דוגמת 450, 550 וכו') כי אלו סדרות ישנות או לא כדאיות

בגדול ההבדל בין סדרה 4 (450), 5 (550) ו-6 (650) כן משפיע על האיכות אבל מה לעשות שגם תקציב משחק.

אם אין תקציב תחפש דגם 32A450

אם התקציב מספיק ל-550, שחקת אותה -32A550

ואם אתה רוצה להשקיע קח 37A650 או סדרה יותר טובה אבל זה כבר באמת הפרש גדול

לי אישית ה-550 נראית התפשרות מעולה בין מחיר טוב לאיכות - כנראה המומלצת בטלויזיות 32 אינצ'

פורסם
  • מחבר

לא חושב שנחוץ 1900 גם ככה רוב הסרטים הם או DVDRIP או 720P

ה550 אבל 32 ...אמרת "המומלצת ביותר ל37" ....

ה37 זה ה 650

השאלה שלי אם שתיהן ה32 וה37 אותה רזולוציה - -1366x768 אז זה אומר שסרטים או משחקים מהמחשב יראו טוב יותר על ה32 מאשר על ה37 לא ? יותר דחוס ב32...

ולמה לא לגעת בסקארלט ? קיבלה אחלה תגובות על גבי האינטרנט ...

גם מותאמת לטלויזיה בארץ - לא כך ? יש לה איזה מסנן XA או משהו אם אני זוכר נכון שגורם לשידורי הטלויזיה להראות טוב יחסית ל LCD ...

:s05:

פורסם

ה37 זה ה 650

טעות כתב

השאלה שלי אם שתיהן ה32 וה37 אותה רזולוציה - -1366x768 אז זה אומר שסרטים או משחקים מהמחשב יראו טוב יותר על ה32 מאשר על ה37 לא ? יותר דחוס ב32...

זה תלוי במרחק הצפייה שלך, כמה רחוק אתה תשב מהטלויזיה?

גם מותאמת לטלויזיה בארץ - לא כך ? יש לה איזה מסנן XA או משהו אם אני זוכר נכון שגורם לשידורי הטלויזיה להראות טוב יחסית ל LCD ...

כי הסמסונג פשוט טובה יותר..

פורסם

ה37 זה ה 650

:s05:

אני עובד בדיוטי פרי ככה שיש לי את הטלויזיות מול העיניים כל הזמן (חוץ מסאמסונג)

ל-LG בכלל, וזה כולל את הסקארלט, יש איכות תמונה זוועה ב-SD וב-HD, אבל הכי מאכזב זה איכות התמונה שלה ב-HD

ממה שראיתי, טושיבה נותנת את האיכות הכי טובה בשידורים רגילים אפילו בדגמים הזולים ועם איכות HD שעולה על LG

חוצמזה ל-LG אין מנגנון מתיחה נורמאלי ל-4:3, רק מנגנוני זום מיושנים.

פורסם

אם הבחירה היא בין הLG לבין לA450 של סמסונג לך על הסמסונג, אין בכלל מה להשוות.

ואגב, בניגוד למה שמישהו כתב כאן , אפילו אם התקציב שלך מאפשר אל תחשוב לכיוון של הA550 , אתה ממש לא צריך FHD בגודל הזה, אתה לא תראה שום הבדל, חבל על הכסף.

אם אתה רוצה המלצה אחרת אני מציע את הS4000 של SONY, היא הרבה יותר טובה ממה שהוזכר כאן עד עכשיו, ויש בה גם SCART, מה שאין בסמסונג ויכול לשפר את איכות השידורים הרגילים מהממיר.

מבחינת המחיר, כיום היא לא ממש רחוקה במחיר מהאחרות. (סביב ה3.5K)

פורסם

אני עובד בדיוטי פרי ככה שיש לי את הטלויזיות מול העיניים כל הזמן (חוץ מסאמסונג)

ל-LG בכלל, וזה כולל את הסקארלט, יש איכות תמונה זוועה ב-SD וב-HD, אבל הכי מאכזב זה איכות התמונה שלה ב-HD

ממה שראיתי, טושיבה נותנת את האיכות הכי טובה בשידורים רגילים אפילו בדגמים הזולים ועם איכות HD שעולה על LG

חוצמזה ל-LG אין מנגנון מתיחה נורמאלי ל-4:3, רק מנגנוני זום מיושנים.

סוד קטן שכדאי לכולם לדעת,

החברות הגדולות בשוק - סקאל, שקם אלקטריק, טרקלין, באג דיוטי פרי וכו' מקבלות מ-LG מסכי טלזיויה חינם כתמרוץ על מכירות אחרות.

רוב הסיכויים שינסו לדחוף לך מסך של LG או משהו דומה כי החברה מרוויחה עליהם 100 אחוז רוויח נקי

זה נכון לגבי עוד כל מני מוצרים (יש שמועה שזה גם עובד ככה אצל סוני)

פורסם

^ קשקוש מוחלט.

מה שכן, חלק מהרשתות הם גם בבעלות חלקית או מלאה של היבואן, אז יש מה שנקרא "מותגי הבית" שיש יותר אינטרס לדחוף.

כל חברה גם מציעה מדי פעם תמריצים שונים לאנשי המכירות מעבר לעמלות הרגילות, אבל אף אחד לא מחלק טלוויזיות בחינם.

פורסם

לי יש את הA450, אני מאוד מרוצה.

ב"סלון חללית" יש את הA451(אותה טלוויזיה בדיוק רק עם שידרוג תוכנה ושנת ייצור 2008) ב3,150 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בעצם הבנתי שהטושיבה טובה יותר מהסמסונג והLG ...איזה דגם יש לטושיבה 32 עד 3000 שקל שייתן לי מענה ? משהו שיראה טוב גם שידוריי טלויזיה אנלוגי (עד כמה שאפשר) ...

?

פורסם

^ קשקוש מוחלט.

מה שכן, חלק מהרשתות הם גם בבעלות חלקית או מלאה של היבואן, אז יש מה שנקרא "מותגי הבית" שיש יותר אינטרס לדחוף.

כל חברה גם מציעה מדי פעם תמריצים שונים לאנשי המכירות מעבר לעמלות הרגילות, אבל אף אחד לא מחלק טלוויזיות בחינם.

אה וואלה? אתה נאיבי..

מותג בית? כאילו יבואן LG הקים רשת מכירה? לא מדוייק..

היבואן מתמרץ רשתות במוצרים חינם וזה דרך ידועה במסחר להוריד מחיר עסקה כללי בלי לפגוע במחיר של מוצר מסויים.

לדוגמה, אם LG מוכרת לטרקלין 100 מקררים ב-4000 שקל יחידה ולא יכולים להוריד עוד במחיר הזה (בגלל מדיניות יצרן)

היבואן כן יכול להחליט לתמרץ את טרקלין בעוד 20 טלויזיות מתנה על כל 100 מקררים (זה דבר מאושר וידוע בעולם בכל חברה המושג תמרוץ)

טרקלין עושים בעצם 100 אחוז רווח על הטלויזיה וככה מורידים עלות כללית של המקררים..

המקרה הוא דוגמה ולא ספציפי.. הרעיון להסביר לך למה דוחפים לך הרבה פעמים מותגים מסויים

ולמה אתה לא תמצא בחנויות האלה לרוב, טלויזיות ממותגים כמו פיוניר או הדגמים המשתלמים במיוחד של פנסוניק..

פורסם

סוד קטן שכדאי לכולם לדעת,

החברות הגדולות בשוק - סקאל, שקם אלקטריק, טרקלין, באג דיוטי פרי וכו' מקבלות מ-LG מסכי טלזיויה חינם כתמרוץ על מכירות אחרות.

רוב הסיכויים שינסו לדחוף לך מסך של LG או משהו דומה כי החברה מרוויחה עליהם 100 אחוז רוויח נקי

זה נכון לגבי עוד כל מני מוצרים (יש שמועה שזה גם עובד ככה אצל סוני)

אבל בכלל לא המלצתי על LG, ההיפך, אמרתי לסלוד מהם.

אני בכלל לא מוכר טלויזיות בדיוטי, אז זה ממש לא מעניין אותי

תמריצים היו תמיד בכל הרשתות הגדולות וישארו

הכל תלוי בהגינות של המוכר שעומד מולך.

אני למשל, לא אדחוף לך לוג'יטק אם אתה רוצה מוצר טוב יותר של מיקרוסופט למרות התמריץ מלוג'יטק

לקחת לוג'יטק, הרווחתי, לא לקחת, לא נורא.

שוב, הכל תלוי במוכר, גם במקצעיות שלו וגם בהגינות שלו.

אישית אני יכול להגיד לך שכל המוכרי טלויזיות בדיוטי היו בטוחים שכבל סקארט יכול להעביר FHD כי זה מה שהיה רשום על הקופסא המהודרת.

תמיד חשוב לזכור לקנות חכם, זה הכל.

פורסם

מי דיבר אליך? :s07:

אמרתי את זה לעוד כמה אנשים שעברו פה בתראד וקראו

פורסם

מי דיבר אליך? :s07:

אמרתי את זה לעוד כמה אנשים שעברו פה בתראד וקראו

אה, סליחה :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים