עבור לתוכן

בעיה בפאנל קידמי של כרטיס קול X-FI Titanium

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי, אני אובד עצות...

קניתי כרטיס קול חדש X-FI Titanium Fatal1ty Champion Series של Creative, עם פאנל קידמי שיש בו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות וכניסת RCA בשביל הקלטות. הכל עובד חוץ מיציאת אוזניות בפאנל הקידמי של הכרטיס! אני עובד תחת WINDOWS 7 ואני משתמש בדרייברים של ויסטה שהיו לי בדיסק המצורף. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולשים הכי מעודכנים מהאתר של CREATIVE, גם דרייברים רשמיים לויסטה וגם דרייבר BETA ל-WINDOWS 7 - ושום דבר לא עוזר.

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!

פורסם

בדקת את התקינות של הכבלים שמחברים מהכרטיס קול ועד ליציאת האוזניות ?

יכול להיות שאחד מהם מנותק/נקרע ?

ניסית לשחק עם הגדרות הפלט ?

פורסם
  • מחבר

בדקת את התקינות של הכבלים שמחברים מהכרטיס קול ועד ליציאת האוזניות ?

יכול להיות שאחד מהם מנותק/נקרע ?

ניסית לשחק עם הגדרות הפלט ?

1. יש 2 כבלים במחברים בין כרטיס קול ב-PCIE לבין הפאנל הקידמי. שניהם נראים לי לעין תקינים, אין חוטים קרועים, ושניהם מחוברים היטב בשני הקצוות... אם יש איזושהי דרך אחרת לבדוק את תקינותם מבלי להחזיר את הכרטיס לחנות - אני אשמח לדעת... (אולי איזו תוכנה או מכשיר...)

2.אם אני בוחר ב HEADPHONES בהגדרות הפלט של הכרטיס קול - אז יציאת הרמקולים הופכת ליציאת האוזניות - כלומר הצליל שנשלח לשם פחות עוצמתי ואני פשוט שומע צליל הרבה יותר חלש מהרמקולים. כשאני מחר אוזניות ליציאת אוזניות בפאנל הקידמי של הכרטיס קול אז עדיין הצליל ברמקולים, כאילו שהכרטיס לא מרגיש שהכנסתי את האוזניות.

אולי בנוסף להגדרות כרטיס קול יש משהו בהגדרות WINDOWS 7 שצריך לבטל או להפעיל?

אולי יש איזשהו קשר ללוח אם - ASUS P5Q PRO...

שיט, זה ממש מוזר כל הסיפור הזה...

פורסם

תנסה לבטל את הכרטיס קול שעל הלוח.......

קליק ימני על המחשב שלי , מאפיינים, חומרה, מנהל ההתקנים,

ושמה תראה את הכרטיס קול שעל הלוח תעשה הפוך ללא זמין ואז תראה אם הכרטיס עובד..

דרך אגב , אצלי הרמקולים עובדים

ושאני מחבר את האוזניות לפנאל

הן עובדות והרמקולים מתכבים.

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה!

לא תאמינו איזה אהבל אני :)

באתי לפרק את הכרטיס קול כדי להחזיר אותו לחנות וראיתי שבאחד החיבורים אחד הפינים מעוקם וכאילו יוצא מהמחבר - עיקמתי אותו בחזרה , חיברתי והכל עובד כעת!!!

תודה לכולם על העזרה וסליחה על הזמן שיכולנו לחסוך לו הייתי יותר קפדן בבדיקה הויזואלית.

אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים