עבור לתוכן

מגבר לגיטרה מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום.

אח שלי טס לחו"ל והוא הציע ליקנות לי מגבר ב100$ לגיטרה, אני רוצה לנצל את העניין בצורה הטובה ביותר...

איזה מגבר אני יכול לקנות לIBANEZ EX SERIES? אפשר לסטות טיפה מהמחיר המקורי... אני יוסיף.... בעיקר למוזיקה בסיגנון GREEN DAY/RED HOT CHILLI

אגב...

אני יודע שזה כבד וכל זה אבל הוא הציע... ואמרתי לו שזה כבד הוא אמר שזאת לא בעיה...

אה ואפקטים ריברב ודיסטורשן חובה...

פורסם

1) מאה דולר זה לא הרבה כסף למגר. לא נראה לי שהוא יוכל להביא לך איזה מגבר מטורף...

2) כבד או לא, לא ברור לי איך הוא תכוון להביא מגבר של גיטרה לארץ אלא אם הוא מתכוון להביא לך מגבר נייד מהקטנים האלה.

פורסם

אתה תשלם מכס של איזה 50 אחוז על המגבר.. אבל איך שאתה רוצה

אני מרחם עליו ועל המשקל שהוא יצטרך לסחוב בשבילך

הכי טוב בתקציב שלך זה מגבר קטן מנורות 5W, משהו שנקרא class A tube amp

זה לא מגבר מנורות חזק להופעות אבל לבית הוא מעולה! הייתרון האדיר שלו שהוא מגיע לרוויה מאוד מהר ומקבל סאונד חם

בארץ אפשר למצוא משהו כמו Crate V5 ברעש-געש ב-1000 שקל. בחול הוא עולה 100 דולר בדיוק

אופציה דומה הוא ה-Epiphone Valve Junior שעולה בחול 150 דולר וגם נחשב מעולה

אופציה אחרונה ויקרה יותר הוא ה-Fender Champion 600 של פנדר, שוב אותו סיפור רק שזה עולה כבר 200 דולר

פורסם
  • מחבר

אז זהו... אני לא רוצה מגבר איכותי בטירוף שיש לו רק 5W ראיתי באמזון ומיוזישיאן פרינד מגברים של 15W... עכשיו אני משער שהם לא הכי איכותיים אבל זה דיי מספיק לי... מה אתם אומרים?

פורסם

ממליץ על הCRATE V5. יש לי את האח הגדול [מאוד] שלו CRATE V18 212 שהבאתי מחו"ל והוא פאקינג עוצמתי. ואתה מרוויח פה מגבר מנורות אמיתי CLASS A. אל תתקרב למגברים המעאפנים של איבנז במחיר הזה. קח בחשבון שזה לא מגבר למטאל.

פורסם

אז זהו... אני לא רוצה מגבר איכותי בטירוף שיש לו רק 5W ראיתי באמזון ומיוזישיאן פרינד מגברים של 15W... עכשיו אני משער שהם לא הכי איכותיים אבל זה דיי מספיק לי... מה אתם אומרים?

אם רק היית מבין משהו בתחום הייתי מבין שאתה מדבר שטויות..

מגבר מנורות חזקים ממגבירי טרנזיסטורים באופן כללי. מגבר 5 ואט מנורות ישמע לך כמו ה-15 טנזיסטורים!

אתה לא מדבר פה על משהו ששומעים עם אוזניות והוא באמת יספיק לך

פורסם
  • מחבר

מגבר מנורות חזקים ממגבירי טרנזיסטורים באופן כללי. מגבר 5 ואט מנורות ישמע לך כמו ה-15 טנזיסטורים!

אתה לא מדבר פה על משהו ששומעים עם אוזניות והוא באמת יספיק לך

טוב סליחה... לא ידעתי... אתה לא צריך להגזים אני יודע שאני לא מבין גדול...

אז לקחת 5 וואט של מנורות?

עריכה:

או קי חשבתי על זה טיפה ואני אוכל לחסוך טיפה ואז לקנות מגבר בארץ ולתת לאח שלי להביא לי מולטי אפקט...

מה אתם חושבים על זה?

פורסם

למעשה, אתה מדבר שטויות. וואט היא יחידה למדידת עוצמה, אין דבר כזה ש-5 וואט נשמעים כמו 15 רק בגלל שזה מנורות.

מה שכן, וואט זאת לא יחידה מידה טובה לסאונד, היא לא מודדת עוצמה - dB, ועל עוצמה יש עוד כמה פרמטרים שמשפיעים, כגון הנצילות של הרמקול שמוטמע במגבר.

וזה נכון למגברים באופן כללי, לא רק למגברי גיטרות.

פורסם

עוצמת סאונד לא נמדדת ב-WATT סבון..

יכול להיות שלא הייתי מספיק ברור, אבל הכוונה היית לחוזק ב-db שמתקבל בסופו של דבר לשומע.

מגברי מנורות מפיקים צליל חזק יותר ממגברי טרנזיסטורים בכל מקרה.

ההחלטה של פותח הת'ראד נכונה, לוותר על מגבר וחסוך לאח שלך כאבי גב!

אתה יכול למצוא בארץ מגבר מעולה של פיווי, ה-ValveKing® Royal 8 שעולה בחול 250 דולר ב-1250 שח

הציונים שלו בהרמוני סנטרל טובים יחסית (יותר טובים מה-קרייט שהבאתי קודם)

http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar+Amp/product/Peavey/Valveking+Royal+8/10/1

עוד אופציה יותר יקרה הוא ה-BH5-112 Little Giant Combo של Blackheart ברעש-געש ב-1663 שח

גם הוא מקבל בהרמוני ציונים דיי טובים - http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar+Amp/product/Blackheart+Engineering/Little+Giant+5/10/1

פורסם

עוצמת סאונד לא נמדדת ב-WATT סבון..

לא אמרתי את זה.

מגברי מנורות מפיקים צליל חזק יותר ממגברי טרנזיסטורים בכל מקרה.

זה לא נכון.

האות במגברי מנורות נקטם בצורה "עגולה", ולכן במקרים מסויימים ישמעו יותר טוב בווליום גבוה, מול מגברי טרנזיסטורים שקוטמים את האות(מה שנגרם בד"כ מתכנון גרוע, מגבר טוב לא נקטם).

זאת הכללה לא נכונה, פשוט מאוד.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול על הדרך להעריך לי את המחיר של הגיטרה? היא בת 14 בערך... אמרתי.. EX SERIES IBANEZ... (אני משער שלא כל כך נורא לשאול כי זאת בסך הכל שאלת אגב... אם יש בעיה עם זה אני ימחוק ויפתח נושא בכללי...)

פורסם

1000 שקל גג במקרה והיא במצב מצויין (כמו חדשה מהניילון) בלי נגיעה ועם סט אפ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים