עבור לתוכן

מתלבט בין 3 סוגי ניידים קטנים [8-10 אינץ]

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן ולחבר אותו לרשת הביתית

השימושים שלי הם בעיקר

אינטרנט וסרטים

אני מתלבט בין 3 סוגי ניידים

מחשב נייד MSI Wind U100 1.6GHz 160GB 2048MB

מחשב נייד "8.9 HP Mini-Note 2133 FU353EA 1.6GHz 1GB

מחשב נייד "10 Asus eeePC 1000 160GB

תודה רבה.

פורסם

אישית הייתי מחכה קצת ל-2140 של HP. לדעתי זו המקלדת הכי נוחה ועכשיו הוא יהיה מעודכן למעבד אטום ועם מסך 10". כמובן שנוחות מקלדת זה עניין של טעם אישי ויש אנשים שפחות אוהבים את המקלדת של ה-Mini-Notes. נטבוקים באופן כללי כמעט כולם נותנים מפרט זהה או דומה מאד וכדאי לבחור על פי נוחות שימוש וחיי סוללה.

פורסם

אם כבר לחכות , אז לדעתי שווה לחכות ל MSI WIND מסדרת ה 120

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=582&prod_no=1697

ואים אתה לחוץ בזמן ...אז אני אישיתי הייתי הולך על ה MSI מסדרת ה 100 שנמכר באיבורי (לא בגלל איבורי) רק בגלל גודל המסך העדיף שלו על פני האחרים.

תתחדש , דרור.

פורסם

מי יודע מה יהיו המחירים של הHP החדש, גם המחיר של העכשיוי שלהם רק לאחרונה ירד לרמת האחרים.

פורסם

וזה בגלל שה-Mini-Notes נותן משהו שהאחרים לא - שלדה ברמה טובה למדי. אין מה לעשות, איכות בניה זה יקר. ללא ספק ה-2140 לא יהיה מהנטבוקים הזולים. אני הייתי מוכנה בכיף לשלם יותר כי לדעתי המקלדת שלו פשוט הרבה יותר טובה. שוב, שאלה של העדפה.

ביחס ל-Wind, הייתי מעדיפה להמנע בגלל ענייני האחריות. זה באמת שיקול אישי של כל קונה.

פורסם

לי אישית מאד מוזר שאת מקשרת את ה-HP עם איכויות בנייה משובחות, אני ל איודע איך זה עם ה-NETBOOKS האלה ויכול באמת להיות שה-HP מוביל שם אבל עדיין, צורם לי קצת הקישור של HP עם איכות בנייה.

מניסיון של כמה וכמה HP כולל 2 בבית.

פורסם

היא צודקת, הHP המדובר (מיני נוט 2133 שהוא כמו ה2140) עשוי בצורה ממש מקצועית ועסקית. זה ממש מתכת אלומיניום\מגנזיום, לא דמוי ולא ציפוי... הוא מרגיש קריר גם :)

המקשים עצמם, לפי מה שאני הרגשתי, גם מתכת...

אין היום NETBOOK שנראה ככה... בגלל זה מחשב 10 אינץ' מעאפן עם מעבד 1.2 של VIA עולה 500 דולר. הם כבר טענו שהעלות בנייה יקרה מדי ושהם היו צריכים להתפשר בחלקים..

פורסם

אלומיניום לא אומר לי כלום, יש בבית DV5 עם מפרט מפואר ומבנה אלומיניום מכובד, שלא מרגיש לי איכותי וכבר מתפרק קלות, למשל.

פורסם

אני לא מקשרת את HP עם איכות בניה, או שום חברה ספציפית למען האמת. זה נורא משתנה בין דגמים ותכלס האיכות של כל המחשבים הצרכניים רעה למדי. ל-HP יש גם מחשבים עם איכות בניה טובה מאד בסדרות העסקיות.

אני מקשרת את ה-2133 עם איכות בניה וגם זה רק בהשוואה לנטבוקים אחרים. לדעתי הוא בבירור עמיד ואיכותי יותר מכל נטבוק אחר שראיתי. ה-dv5 לא באמת עשוי מאלומיניום אלא בעיקר מפלסטיק כסוף :) פלסטיק זה לא תמיד רע, גם מחשבים עסקיים רבים עשויים בעיקר מפלסטיק אבל יש הבדלים גדולים באיכות הפלסטיק ובחיזוקים מסביב/ בתערובת.

פורסם

אני דיי בטוח שמה שאני רואה מולי הוא לפחות בחלקו סוג של מתכת, המסגרת מסביב וכדומה.

אגב אני דווקא חושב ש-DELL שומרת על איכות בנייה מרשימה בכל קווי המוצרים שלה,.נשמע כמו FANBOY אני יודע, אבל יש לי ניסיון עם מגוון עצום שלהם מהסדרות הנמוכות עד ל-PRECISION\XPS היקרות, תמיד הם מרשימים אותי מאד, בלי פלופים, כולל בדיקות שאף יצרן LAPTOP לא חשב עליהם, מטיסות ניסוי במטוסי ססנה, עד טיולי שטח.

פורסם

לא הייתי מקשר בין איכות המכשיר (והוא כו יכותי) לבין מחורו בארץ.בהולנד למשל HP יותר זול משאר המחשבים רק 249E

http://www.komplett.nl/k/ki.aspx?sku=430963

לדוגמא MSI WIND שם עולה 399E ו-SAMSUNG NC10 רק 379E

http://www.komplett.nl/k/kl.aspx?bn=11156&mfr=MSI

http://www.komplett.nl/k/kl.aspx?bn=11156&mfr=SAMSUNG

רק בגלל תימחור בעייתי אני לא קונה בארץ מוצרי HP.

פורסם

זה נכון שמחיר גבוה יותר לא בהכרח מצביע על מוצר טוב יותר (Apple לדוגמא) אבל בממוצע מחשבים איכותיים בהחלט יקרים יותר ממחשבים סטנדרטיים עם מפרט דומה.

במקרה הספציפי הזה, ה-2133/2140 יקרים יותר (או היו יקרים יותר במקרה של ה-2133) בצורה הגיונית ועקב איכות גבוהה יותר. המעבד החלש של ה-2133 היה מה שהגביל אותו מאד והפך אותו ללא משתלם. מצב התמחור הזה היה דומה גם בארה"ב, במחירים בהולנד אני באמת לא מתמצאת ולא יודעת על בסיס מה הם בנויים (כמובן יש לקחת בחשבון שה-2133 כרגע בהוזלות גדולות). אני רק מקווה שה-2140 לא יראה ירידה באיכות עם הנסיון שלהם להוריד את המחיר שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים