פורסם 2009 בפברואר 416 שנים regional and language options->keyboard and language->change keyboard->add hebrew
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים נראה לי שהתכוונת לצריבת אותיות פיסית על המקדלת לא?אם כן יש חברות שעוושת את זה במחיר של נראה לי בין 150 ל 300 ש"ח תחפש צריבת מקלדת
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים חפש ב ZAP מדבקות של אותיות . 10% מחיר יתכן ויש אפשרות להדפיס מדבקות עצמאית .
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים PCGraph עושים את זה ב-150 שקלים. מדבקות עולות 30 שקלים. החסרון של המדבקות הוא שהמקלדת נראית פחות אלגנטית, ולאחר שימוש ממושך הדיו עליהן נמרח וצריך להחליף אותן. זה בעיקר קורה למי שמקליד הרבה. יש כאלה שיחליפו 3 סטים של מדבקות בשנה וחצי, ויש כאלה שגם אחרי שנתיים עדיין יהיו עם הסט המקורי.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מדבקות גם נוטות לפעמים להתקלף ולהשאיר סימני דבק לא נעימים על המקלדת. אני הייתי משקיעה בחריטה.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אם כבר הדיון הזה גם לי אין עברית במקלדת.מישהו יכול לתת קישור למקום שעושים את זה שמה ?עדיף אזור מרכז ראשון לציון או אזור דרום ...
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים עלה לי רעיון די מגניביש צבעים כאלהכמדומני הם באים באריזה של טוליפ (אם ככה עוד אומרים את זה)ואם אני זוכר נכון יש צבע שהוא ירקרק צהבהב כזה שזוהר בחושך(אותו בסיס של הכוכבים מהמדבקות למנייהםשזוהרים בלילה)אני חושב שאני יעשה חריטה כזאת עם הצבע הזה ..זה יכול לצאת מעניין
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אין בעייה לחרוט בצהוב ולבן ובשילובים שונים אחד על השני ונראה לי שיש עוד איזה צבע או שניים
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים חברה היתי היום על הבוקר ב8.00 בפי.סי.גרףתוך שעה כבר קיבלתי את המחשב שלי חזרה עם תוצאות טובות ביותרממליץ בחום שווה כול שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.