עבור לתוכן

נייד בסביבות 1500$ עם אפשרות לסרטי HD ומשחקי מחשב

Featured Replies

פורסם

ההורים שלי עכשיו בארצות הברית והם רוצים לקנות לי מחשב נייד (כי להביא נייח זה סיפור) , המחשב ייועד לעבודות משרדיות, משחקי מחשב (אני יודע שנייד לא מריץ אותם כמו נייח אבל אין מה לעשות) ואפשרות לניגון סרטי HD במסך פלזמה 50"

אני לא מבין בתחום הניידים כלום אז כל תגובה תהיה מאוד יעילה!

תודה רבה רבה על העזרה!

נ.ב נראה לי הם רוצים לקנות את זה ב Costco למי שמכיר אולי זה יכול לעזור.

תודה!

פורסם

ההורים שלי עכשיו בארצות הברית והם רוצים לקנות לי מחשב נייד (כי להביא נייח זה סיפור) , המחשב ייועד לעבודות משרדיות, משחקי מחשב (אני יודע שנייד לא מריץ אותם כמו נייח אבל אין מה לעשות) ואפשרות לניגון סרטי HD במסך פלזמה 50"

כן יש מה לעשות, לקנות נייח בארץ. נשמע שאתה לא זקוק לנייד ואפילו לא ממש רוצה נייד. בתקציב של 1500$ בארץ תקבל מכונת משחקים הרבה יותר מוצלחת מכל נייד שתמצא ב-1500$ בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל אני אצטרך נייד בכל מקרה, אני אקנה בעצמי מחשב שיהיה מכונת משחקים פה בארץ, שאותו אני אשאיר בבית של ההורים בשביל האחים ובשבילי כשאני מגיע הביתה את הנייד אני אקח איתי ללימודים ולחברים אם נרצה לראות סרטי HD.

נ.ב

שמתי לב ל"פמיניזם" שלך חחח קצת נסחפת לא? :-) (אל תביני את זה בצורה רעה, זה פשוט קצת מצחיק)

פורסם

אין כאן שום פמניזם, נמאס לי שמדברים אלי בלשון זכר וקוראים לי אחי.

אם אתה מתכנן לקחת את הנייד הזה ללימודים הרבה יותר חכם להשקיע במחשב קטן וקומפקטי ולא במחשב שיתן ביצועים במשחקים. להסחב ללימודים עם מחשב של 15.4" זה לא כיף ויש סיכוי טוב שפשוט תסיים עם דסקטופ. תקציב כמו שלך מאפשר לקנות מחשב מעולה, באיכות טובה וקטן שיתן לך ניידות גבוהה מאד וחיי סוללה טובים מאד אבל כמובן לא יתן ביצועים במשחקים (זה לא הולך ביחד, אין מה לעשות). אני הייתי הולכת על נייד של 12.1"-13.3" עם תקציב כזה למי שמתכנן לקחת את המחשב ללימודים.

אם אתה רוצה איזושהי פשרה ומעוניין לשמר יכולת משחק אבל לא לקנות מחשב גדול ומסורבל אולי כדאי להסתכל על ה-XPS 1340 החדש של דל שיש בו כרטיס מסך חזק למדי בשביל מחשב 13.3". אחריות מלאה בארץ לא תהיה כמעט בטוח. מבחינת איכות המחשב הזה ככל הנראה צרכני סטנדרטי (לא ראיתי אותו, הוא יצא לפני זמן קצר מאד ועדיין אין כמעט מידע עליו).

אפשר גם להסתכל על מחשבי 14.1" ברמה הרבה יותר גבוהה (איכות עסקית) שגם יתנו אחריות בארץ כמו ה-E6400 של דל או ה-T400 של Lenovo. אלו זמינים עם כרטיסי מסך בסיסיים יחסית ויתנו ביצועים סבירים אם כי לא מרשימים במשחקים חדשים. ה-T400 כולל כרטיס מסך היברידי ויתן חיי סוללה מצויינים.

אם אתה מעוניין בכרטיס מסך יותר חזק אנחנו כבר מסתכלים או על מחשבי 15.4" או על מספר דגמים בודדים של Asus ב-14.1" , בעיקר מסדרת ה-F8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים