עבור לתוכן

המחשב מאפס הגדרות OC לאחר החלפת זכרונות ישנים לחדשים ואפילו בהחזרת הישנים

Featured Replies

פורסם

מה קורה חבר'ה ?..

יש לי בעיה במחשב. הזמנתי לאחי חלקים חדשים למחשב והרכבתי אותם והכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה. החלטתי שאני רוצה לבדוק אם הזכרונות שהזמנתי לאחי (1GBx2 של OCZ) יעבדו יותר טוב (בגלל שהתזמונים שם נמוכים יותר משלי וגם ש - 1GBx2 יותר טוב מ - 512MBx4) מה - 512x4 שיש לי במחשב (2 של GEIL ו - 2 של OCZ). התקנתי אותם במחשב, העלתי את ההגדרות של ה - OC (טכנאי מחשבים עשה לי אותו) שהיו לי עם ארבעת הכרטיסים של 512 שהיו לי מקודם (שמתי את אותן ההגדרות כי אני יודע שה - 1GBx2 של ה - OCZ הם אותו דבר כמו ה - 512Mbx2 של ה - OCZ שיש לי רק ההבדל הוא התזמונים והמהירות) והמחשב עלה, נכנסתי ל - GTA IV וראיתי שיש שיפור קל איתם.

כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש כדי לבדוק משחק אחר ששכחתי לבדוק ופתאום הביוס מאפס לי את ההגדרות של ה - OC. החזרתי את ההגדרות למה שהיה, המחשב עלה, עשיתי הפעלה מחדש ושוב הביוס איפס את ההגדרות. החלטתי להחזיר את הזכרונות שלי שכבר עבדו תחת OC במשך חודשיים ללא שום בעיות יציבות ומתח (עם אחלה טמפרטורות דרך אגב) וקורה לי אותו דבר כמו שקרה לי עם הזכרונות החדשים! ניסיתי לאפס את ההגדרות של הביוס ולהחזיר ידנית את ההגדרות של ה - OC ושוב זה עשה אותו דבר.

התקשרתי לפנדה מחשבים (איפה שאני קונה את כל החלקים למחשב שלי) ואמרו לי לנסות לעשות איפוס ביוס ולהחזיר את ההגדרות של ה - OC ואמרתי לנציב שדיבר איתי שעשיתי את זה כבר וזה לא עזר אז הוא אמר שיכול להיות שאחד או כמה מהזכרונות שיש לי תקולים, ואמרתי לו שזה לא יכול להיות כי זה קורה גם עם הזכרונות החדשים וגם עם הקודמים, אז הוא אמר שיכול להיות שנשרף לי שם משהו בסלוטים שבלוח אם של הזכרונות והציע לי להריץ בדיקה עם Memtest לזכרונות תחת הגדרות הברירת מחדל של הביוס (בלי OC), ואם ימצאו שגיאות זה אומר שאחד או כמה מהזכרונות תקולים והלוח אם תקין, ואם שום דבר לא ימצא זה אומר שיש בעיה בלוח אם. בינתיים אני מריץ את הבדיקה ושום דבר לא נמצא. אני חושב שבאמת נשרף לי איזה סלוט של הזכרונות. אגב בדקתי את הזכרונות במחשב החדש שהרכבתי לאחי והם עובדים (לא ניסיתי תחת הגדרות OC) אבל הבעיה שגם אצלי הם עובדים בלי שהמעבד יהיה ב - OC.

מישהו יודע אולי מה הבעיה ?.. תעזרו לי בבקשה :'(

תתייחסו בבקשה לכל מה שכתבתי ...

תודה מראש,

משה

פורסם

תאפס הגדרות ותקבע אותם מחדש, אל תטען את ההגדרות משמירה שביצעת..

מועבר לתמיכה טכנית. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים