פורסם 2009 בפברואר 316 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666095,00.htmlהם ממש מתוסכלים לדעתי.אני לא מצפה למשהו מיוחד.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים זה חדשות רעות או טובות :s05: לדעתי צעד מפגר, בזבוז כסף נוראי ועוד 4 משחקים שישחקו בהם רק ילדים חסרי יכולת
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים רק לא עוד NFS כבר נגמרים להם השמות, משחק אחד ייקרא Need For Speed: SHIFT רובם יסכימו שכדאי ל EA להתרכז ב Need For Speed: CANCEL
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים Time 11.12.2008 - 20:27 פורסם ע"י Author Ben_amitaiעל הפנים! מצטער שהורדתי אותו... האמת שזה ממש עצוב, סידרה נוסטלגית ומפוארת מתרסקת לתהום...
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר רק לא עוד NFS כבר נגמרים להם השמות, משחק אחד ייקרא Need For Speed: SHIFT רובם יסכימו שכדאי ל EA להתרכז ב Need For Speed: CANCEL :lol: פשוט לא נמאס להם.. ועוד אחרי שהם אמרו שזהו, זה נגמר ולא יצאו עוד, לא שהם חוזרים עם עוד משחק שכנראה גם יהיה גרוע אלא עם עוד 4.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אני לא נגד. מפריע לכם אישית שיצאו עוד משחקים. מקסימום יהיו גרועים ולא נשחק בהם.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים רק לא עוד NFS כבר נגמרים להם השמות, משחק אחד ייקרא Need For Speed: SHIFT רובם יסכימו שכדאי ל EA להתרכז ב Need For Speed: CANCEL נראלי שהכי מתאים Need For Speed: Esc
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים לא מוצא משהו רע בזה, אולי יצליחו להציל את המשחקים האלו סופסוף...למה לעזאזל הם לא מוציאים משחק NFS כמו HIGH STAKES או PORSCH...זה יקפיץ להם את המכירות אני בטוח...לעשות איזה משחק בסגנון NFS LAMBORGHINI / FERRARI..יש לחברות האלו מספיק דגמים בשביל ליצור משחק כמו פורש.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר אני חייב לציין שזה נראה ריאליסטי מהתמונה הזאת אבל ברור שאני לא מתחיל לפתח ציפיות מתמונה אחת בלבד וגם אפילו לא מטריילרים שיצאו בהמשך.עד שאני לא רואה את המשחק אני לא מפתח אפילו ציפיה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.