עבור לתוכן

הלך ההארד דיסק אבל אולי אפשר להציל

Featured Replies

פורסם

יש לי הארדי דיסק של SEAGATE דגם BARRACUDA 7200.9.

יום אחד ההארד דיסק קיצר את המחשב (עד שלא ניתקתי אותו המחשב לא העלה ווינדוס בכלל וכתב יש בעיה). כשהוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב הוא גם הריח כמו משהו ששכחו בתנור...

נראה שיש קצר, אבל הבנתי שעדיין אפשר להציל את החומר שבפנים.

איזה הארד דיסק אני צריך לקנות כדי לבצע את ההחלפה של הפלטה? האם אני זקוק לאותו דגם בדיוק או (7200.9) או שיש לי טווח אפשרויות גדול יותר? ואיפה עכשיו משיגים דגם כזה שבטח כבר לא נמכר (יש לי אותו לפחות 3 שנים).

פורסם

איך תדע שזהו הבקר ולא פגיעה מכנית/אלקטרונית פנימית?

אם המידע באמת חשוב עדיף שתפנה לחברה שמתמחה בתחום. חפש "שחזור" בגוגל ותמצא לא מעט חברות כאלו.

פורסם
  • מחבר

איך תדע שזהו הבקר ולא פגיעה מכנית/אלקטרונית פנימית?

אם המידע באמת חשוב עדיף שתפנה לחברה שמתמחה בתחום. חפש "שחזור" בגוגל ותמצא לא מעט חברות כאלו.

אני עובד עם חברה שיש בה טכנאי מחשבים שבדק אותו ואמר שזה נראה כמו קצר ושאם אני אשיג לו הארד דיסק נוסף הוא יבצע את ההחלפה. אם אפשר להציל, הוא יציל. אין שם חומר ששווה לי להשקיע בשבילו מאות דולרים (כמו שהחברות האלו גובות), אבל אם אני יכול ב-300-200 ש"ח (מחיר הארד דיסק חלופי), להציל את מה שיש שם אז זה יהיה נחמד.

בגלל זה אני צריך תשובות על השאלות הראשוניות ששאלתי, כי כל השאר כבר מסודר. רק צריך להשיג הארד דיסק חלופי.

פורסם

רוב הסיכויים שתצטרך את הדגם המדוייק שהיה לך לפני כן. אולי תמצא ב EBAY או מישהו שמוכר יד שתיים או שאריות אצל חנויות באזור במקרה (או אצל מחשב ישן של חבר).

פורסם

וואלה... זה אפשרי .? לבצע החלפה של הפלטות הפנמיות? מה אחוזי הצלחה של זה? איפה אפשר לקרוא בנושא?

פורסם

הוא מתכוון להחליף את הבקר (לוח ) של ההרד הדיסק התקול בהרד הדיסק התקין

פורסם

להחליף את הבקר זה פיתרון שנועד רק למקרים מאוד מסוימים של תקלות. ברוב המקרים על מנת לדעת האם דבר כזה יפתור את הבעיה יש לדעת יותר ממה שניתן לאבחן רק מחיבור הדיסק הקשיח. ולכן אני בספק אם טכנאי המחשבים שבדק את הכונן יודע על מה הוא מדבר. בכל אופן כפי שאמרו- אתה יכול לחפש ב-ebay או בלוחות יד שניה בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים