עבור לתוכן

צריך המלצה לLCD 40-42 5000-7000 שח

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות טלויזית LCD -רצוי סמסונג או סוני

ישמש גם לראית סרטים מהמחשב

חשוב שיהיה FULL HD

תודה

פורסם

אחי אתחיל בזה שאומר שאני לא מתיימר להיות איזה "גורו" או ג.יפית ..וכל הרשמים שלי הם מלמידה של הנושא ומסיבוב חנויות שעשיתי לפני שבוע..אין על הטלויזיות של PHILIPS בHD ...הן טובות בכל פרמטר מהאלטרנטיבה של סמסונג

אני מדבר על גדלים שבין 32-47 ... אני פשוט גם נמצא עכשיו בעיצומו של מסע חיפוש אחרי טלויזיה חדשה וחביבה.. אז אני אשתף אותך בדגמים שקרצו לי ..

נתחיל עם Philips 37PFL7603 שהראתה גוונים שחורים..באופן איכותי יותר למיטב ראות עיניי יחסית לשאר המסכים שהיו תלויים בחנויות

וגם שידור הSD שלה היה הכי איכותי בהבחנתי למעט מהדגם Philips-37PFL9603D .

אם אתה רוצה ביקורת יותר מעמיקה אז יש לך פה אחת:

http://whathifi.com/Review/Philips-37PFL7603D/

המחיר שלה הוא בערך בקצה העליון של התקציב שלך..תלוי איפה אתה קונה...אבל היא ממש טובה (לטעמי)

ויש את

Philips-37PFL9603D שהיא דיי יקרה(מעל התקציב)..אבל להפתעתי רואים בה גם SD באיכות טובה מאוד על אף שהיא HDFULL

אלו בגדול 2 הדגמים שמשכו את עיניי ..ובגדול אני חושב שאם תקח פיליפס כלשהי (מהסדרות XXPFL76XX או XXPFL56XX לא תתאכזב)

שים לב שאני ממליץ לך 37 אינץ' למרות שרשמת 40-42 ..אבל זה תלוי ב3 דברים :

א. מה מרחק ישיבה שלך מהמסך (דבר שלא ציינת) ..אם הוא נמוך מ-2.5מ' אז אין סיבה הגיונית לקנות 40-42

ב. הפער במחיר בין 37-42 הוא דיי גדול בדגמים הטובים..ממה ששמתי לב.

ג. לרוב במסכים של אותה פירמה ואותה סידרה..גם הנתונים היבשים וגם בתחלס רואים יותר טוב ב37 אינץ.(אין לי הסבר ללמה זה ככה..)

דבר נוסף לפני שאתה קונה..רצוי שתגיע להחלטה עם עצמך או עם כל הקשורים בדבר ...האם הטלויזיה מיועדת לשידורי HD או SD

ברוב המקרים... שכן אם יש לך כוונה לשדר בעיקר YES או HOT ללא ממיר עם שידורי תכני HD או שום מקור HD כמו בלוריי ..אחר אז לדעתי

עדיף יהיה לך להסתפק בטלויזית HD READY שאינה FULL HD ...שכן בכל הטלויזיות שיצא לי לראות שהיו FULL HD ..שידורי טלויזיה רגילים

נראו לא טוב..ובחלקן אפילו רע..בעוד שטלויזיות שאינן FULLHD אז SD נראה טוב יותר .

ובנוגע לHD בחנות בודדה שיצא לי לראות תוכן HD אמיתי אז היה קל מאוד להבדיל מה FULL HD ומה לא.

אבל זה משהו שרק אתה יכול להגיד לעצמך... מה יותר חשוב לך.

לגבי סמסונג שביקשת המלצה..אני לא אוהב את המסכים שלהם..הצבעים שלהם לא נראים לי אמיתיים..או לחלופין תקרא לזה משפרי מציאות

וזה לא מה שאני רוצה...אני רוצה שהטלויזיה תראה לי בדיוק איך שנראה המקור..באותם צבעים/גוונים..ולא תיפייף ותעוות את התמונה.

לגבי סוני..אין לי הרבה מה להגיד..שכן לא יצא לי לראות מסכי סוני.. אבל אני משער שרק על עצם העובדה שזה SONY תשלם אקסטרה 1000-1500 שקל

בלי הצדקה ממשית. זה ככה בדר''כ עם מוצרים של סוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים