פורסם 2009 בפברואר 316 שנים שלום לכולם,אני משתמש בנתב הזה לרשת אלחוטית למספר מחשבים והבעיה שלי איתו (הבעיה המקורית) היא שהוא נותן גישה למסנג'ר ולשליחת מיילים בגימייל רק למחשב אחד (שמוגדר DMZ), כל השאר לא מצליחים לעשות את זה.הבעיה המעודכנת:נכנסתי לאתר של 3com כדי להוריד גרסת firmware חדשה (1.3.06 במקום 1.2.0) ואחרי עדכון הראוטר לא עולה לי.הצעות?אלדד
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים נסה לעשות לו איפוס ותראה אם הוא יעלה.אתה בטוח שעידכנת קושחה לגירסא המתאימה?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים יש לו מאחורה כפתור reset תלחץ עליו עם עט או סיכה.ואגב להבא:http://www.3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר לחצתי על הכפתור הזה, לא עזר.לא כתוב אם צריך ללחוץ כשהנתב מכובה או עובד.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים צריך ללחוץ כשהראוטר דלוק, ובד"כ צריך ללחוץ כ-10 שניותאגב יש לך מחשב שמחובר ישירות לראוטר ולא באלחוט?אם כן האם הוא מקבל כתובת IP מהראוטר?
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים שלום רביש לי בדיוק את אותה הבעיהעדכון קושחה לגרסה האחורנה שלאחריו לא ניתן לתקשר כלל עם הראוטריש למישהו איזשהו רעיון כיצד ניתן לחזור לעבודה?תודה
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר עדכון:מעבדת היבואן קבעה שצריך להחליף נתב.קניתי נתב אדימקס. הכל עובד.תודה לכל מי שניסה לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.