עבור לתוכן

אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 ג'יגה התחיל להשתגע. איזה תוכנה מומלצת לבדוק אותו?

Featured Replies

פורסם

שלום

אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 גי'גה(מקסטור בן שנה ומשהו שנקנה בחו''ל) התחיל מאתמול להיום פתאום להיתקע, לסרב לעשות איחוי(או אפילו ניתוח נורמלי לראות מה לא בסדר), להעתיק קבצים איטי, להיכנס אחרי שנה לתיקיות, ועוד.....

עכשיו אני מפחד לגמריי, למה יש מידע חשוב שם, אין לי לאן כל כך להעביר אותו כי רוב הכוננים שהם מפוצצים, אז בזמן הקרוב אני אתחיל לפנות כמה שיותר ליתר בטחון אם הוא יחליט לא לעבוד בכלל יותר(אני מקווה בכלל שאוכל להעתיק הכל ממנו מבלי לקבל קריסה באמצע)

יש לציין שהוא מתאמץ מאוד לקרוא ועשה טיקים קטנים כאלה במהירות... אולי הוא תכף יחליט לשבוק חיים!

לעזעזאל. זה כבר קרה לי ככה בידיוק לפני ארבעה חודשים בקושי עם הארדיסק חיצוני אחר של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(500 ג'יגה גם כן)

עד שכבר לא היה אפשר להיכנס לכל הכונן, ולפי החברת שיחזור מידע ההארדיסק סבל מכשל לוגי חמור מאוד :x (שעלה הרבה כסף לשחזר, שכמובן לא עשיתי זאת)

ואז ההייתי צריך לקנות אחד חדש של סיגייט (1TB מסדרת FREE AGENT) ולהחזיר הכל לשם לאט לאט. רק חסר לי שהוא גם יתחיל לעשות בעיות עוד מעט :x

(אין ביכולתי להכניס אותם למחשב עצמו, אין לי מקום לא בSATA ולא בIDE)

רציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש בשביל שתתן לי פרטים אם יש סקטורים פגומים ועוד שגיאות אחרות שפתאום ככה תוקלות את ההארדיסק..

הטמפ' שלו בסדר.

וכיצד אני משתמש בתוכנות הללו? איזה באנצ'ים להריץ להם? העתקה? העברה? מה בידיוק.....אילו כפתורים? ??? שיהיה כללי ומקיף וככה נדע מה עלה בגורלו

HD LIFE PRO?

hd tune pro?

אפשר גם אולי המלצות לתוכנות חינמיות טובות שעושות את כל זה בקלות?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים