עבור לתוכן

יש לי בעיה מוזרה - לא מצליח למחוק אף קובץ EXE במ&#14

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח למחוק קבצי EXE, והבעיה קיימת רק עם קבצי EXE...

גיגול קצר מראה שיש עוד לא קצת אנשים שסובלים מתופעה דומה, אבל לא ראיתי פתרון ברחבי הפורומים השונים שביקרתי בהם.

סריקות וירוסים לא מצאו כלום, ספייבוט מצא טרויין ומחק אותו בהצלחה, אחרי סריקה חוזרת נראה שהוא נעלם.

hijack this ו- ad aware גם כן לא מצאו שיט...

בינתיים נראה שהדרך היחידה שלי למחוק קבצי EXE זה דרך סייף מוד, ובמקרה שלי זה לא ממש עוזר כי סטים צריך למחוק קובץ EXE בזמן העדכון שלו והוא לא ממש עובד בסייף מוד :-\

אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע...

(ושלא יקפצו אלה עם הקריאות "אתה משתמש במערכת הפעלה ביטא ברור שיהיה לך בעיות", אז מגיגול נראה שהבעיה עוד קיימת מזמן הXP ואפילו אחורה...)

פורסם

תנסה תוכנות כמו - Advanced Aninstaller ודומותיה...

פורסם
  • מחבר

תוכנות מסוג זה לא עוזרות במקרה כמו שלי...

בוא נאמר שאני מחקתי את התוכנה, עדיין ישאר לי קובץ EXE (או כמה מהם) שלא ירצו להמחק...

ולא משנה מה אני עושה, אין לי אפשרות למחוק את הקובץ, זה כאילו שהוא לא קיים, אבל עדיין תופס מקום כאילו הוא באמת קיים... לא יודע איך להסביר את זה :silly:

זה נראה שגם למערכת עצמה אין גישה לקבצים האלו אחרי שניסיתי למחוק אותם...

פורסם

נסית את השיטה הישנה של סגירת explorer ואז מחיקה דרך CMD ?

ד"א איזה הודעה אתה מקבל שאתה מנסה למחוק את הקובץ ?

פורסם
  • מחבר

yep... לא עבד...

אם אני מנסה למחוק אותו רגיל עם del אני מקבל שגיאה you need permission to perform this action (עם שני כפתורים - try again, cancel... שניהם לא עוזרים לי, cancel עושה מה שהוא צריך, try again סוגר את ההודעה לשניה ואז היא מופיע שוב)

אם אני מנסה למחוק עם shift del, הקובץ נראה שהוא נמחק, אבל אם אני לוחץ F5 הקובץ מופיע שוב...

אם אני מנסה למחוק מה cmd, גם אם אני פותח אותו עם הרשאות אדמין וגם אם לא, אני מקבל access is denied...

פורסם

כשאתה מנסה למחוק רגיל,איזה הודעה אתה מקבל ?

פורסם
  • מחבר

you need permission to perform this action

תמונה מצורפת

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני בטוח שנסית,אבל CMD בסייף מוד גם לא הצליח ?

פורסם
  • מחבר

בסייף מוד אני מצליח למחוק את הקובץ, אבל זה לא פתרון. אם זה היה קובץ אחד שלא נמחק סייף מוד היה פתרון מתקבל,

אבל זה קורה בכל הקבצים, וגם המערכת בעצמה לא מצליחה למחוק אותם...

יכול ליהיות שזה תוצאה של וירוס, אבל סריקות לא מצאו אף וירוס...

פורסם
  • מחבר

ושוב אני אגיד את זה, אני לא צריך לעשות uninstall לתוכנה, אלא אני לא יכול למחוק קבצי EXE בכלל.

נגיד הורדתי את ההתקנה של גרסת טריאל לאנטי וירוס, אני יכול להתקין את האנטי וירוס, אני יכול להסיר אותו, אבל אני לא יכול למחוק את הקובץ שהורדתי או את קובץ ההפעלה של אותו האנטי וירוס.

פורסם

יתרונה של תוכנת uninstaller שהיא מאפשרת לנקות ולהסיר כל שארית .ניסוי לא יכול להזיק.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שפתרתי את הבעיה...

נראה שבאמת היה לי וירוס שדפק לי את ה explorer.

מחקתי את ה explorer.exe והרצתי sfc /scannow, קיבלתי explorer טרי ובינתיים נראה שהוא עובד כמו שצריך :yelclap:

עכשיו רק נשאר למצוא את הזבל שדפק לי את הexplorer ולהעיף אותו קיבינימט :cool2:

תודה על העזרה...

פורסם

אתה חושב זה באג ?

אז לשלוח למיקרוסופט ריפורט עם בעיה.

זה מטרה של בטא - לתקן באגים. ויש לך שם אפליקציה מיוחד לבטא לשלוח בעיות.

פורסם
  • מחבר

לא, אין מצב שזה באג...

כרגע אני בטוח ב-100% שזה היה תוצאה של וירוס.

וכשאני ימצא את הממזר הקטן הזה הוא עוד יחטוף ממני :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים